Luftkrig til Syden

Norwegian satser nå også utenlands. Populære feriesteder i Spania og Portugal får direktebesøk av Norwegian fra 5. april.

Publisert
Sist oppdatert

Lavprisselskapet Norwegian satser på nye ruter. Denne gangen vil de kare til seg feriekronene dine ved å fly deg direkte til reisemål i Spania og Portugal. Områdene er spesielt populære blant nordmenn med feriebolig i utlandet. Og billettsalget starter umiddelbart.

Mer under annonsen.

Lørdagsruter

Selskapets nye ruter vil gå til Malaga og Alicante i Spania, og til Algarvekysten i Portugal. Flyplassene er Malaga, Murcia og Faro. Murcia ligger omkring syv mil sør for Alicante. Alle avgangene går lørdag formiddag, og returnerer til Norge lørdag kveld.

- Satsningen til varmere strøk er en naturlig utvikling for et selskap som har som mål å tilby nordmenn de rimeligste flyreisene. Dette er også en god utnyttelse av vår eksisterende flyflåte, som i dag står nesten stille på lørdagene, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian i en pressemelding.

Start før påske

Oppstart er 5. april, men salget begynner allerede i morgen, 12. februar. Billettene skal koste fra 598 kroner, og kan bestilles både på nett, hos byrå og over telefon. Selskapet satser på enveisbilletter uten restriksjoner på reiselengde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer