Luftkrig til Syden

Norwegian satser nå også utenlands. Populære feriesteder i Spania og Portugal får direktebesøk av Norwegian fra 5. april.

Publisert
Sist oppdatert

Billigfly

Fristes du av billigruter til Syden? (Avsluttet)
Ja, pris er viktigst(84%) 316
Nei, vil heller ha mer komfort(10%) 37
Samme for meg(6%) 21
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Lavprisselskapet Norwegian satser på nye ruter. Denne gangen vil de kare til seg feriekronene dine ved å fly deg direkte til reisemål i Spania og Portugal. Områdene er spesielt populære blant nordmenn med feriebolig i utlandet. Og billettsalget starter umiddelbart.

Mer under annonsen.

Lørdagsruter

Administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian. Foto: Norwegian
Administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian. Foto: Norwegian Vis mer


Selskapets nye ruter vil gå til Malaga og Alicante i Spania, og til Algarvekysten i Portugal. Flyplassene er Malaga, Murcia og Faro. Murcia ligger omkring syv mil sør for Alicante. Alle avgangene går lørdag formiddag, og returnerer til Norge lørdag kveld.

- Satsningen til varmere strøk er en naturlig utvikling for et selskap som har som mål å tilby nordmenn de rimeligste flyreisene. Dette er også en god utnyttelse av vår eksisterende flyflåte, som i dag står nesten stille på lørdagene, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian i en pressemelding.

Start før påske

Oppstart er 5. april, men salget begynner allerede i morgen, 12. februar. Billettene skal koste fra 598 kroner, og kan bestilles både på nett, hos byrå og over telefon. Selskapet satser på enveisbilletter uten restriksjoner på reiselengde.

Flere konkurrenter

Mens Norwegian blir alene om sitt direktetilbud til Algarvekysten, konkurrerer de med både Sterling og Braathens på rutene til Spania.

Mer om hvor du kan fly med lavprisselskapene finner du her:

  • Guide til billigfly i Europa
  • Verktøy for reiselyst

    Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer