Luftmadrass og frokost

Luftmadrass og frokost er den nye konkurrenten til sofasurfing ...

Lei bort sofaen din - tjen penger!  Foto: Colourbox
Lei bort sofaen din - tjen penger! Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

AirBed & Breakfast heter det nye skuddet på reis-billig-stammen. I motsetning til sofasurfing, eller couchsurfing, som er gratis, må du regne med å betale om du bestiller overnatting gjennom luftmadrass og frokost ... og ikke er det sikkert at du får hverken sove på luftmadrass eller spise frokost ...

Les også: Sofasurfere på tur

Sofasurfing brer om seg, og nettsiden Couch Surfing har fått over 430.000 medlemmer, fra hele verden. Sofasurfesiden startet opp i januar 2004, og på de drøye fore årene som den har bestått, har de fått medlemmer fra hele 224 land.

Lei, eller lei ut ...

Her har selvsagt den nye aktøren på markedet, AirBed & Breakfast, en utfordring. Ikke er de gratis, og ikke har de like stor medlemsmasse. Men allerede har du muligheten til å velge overnatting i 286 byer i 39 land. Hovedvekten av overnattingsmulighetene er i USA, men her er også steder både i Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Danmark og Sverige. De ønsker å være et billig og mer givende alternativ til hoteller. Og du som har et rom eller en luftmadrass ekstra, har muligheten til å tjene penger på å leie det ut gjennom denne tjenesten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer