Lugarene på Stena Saga, Color Magic og Crown of Scandinavia

Danskebåtene eller kielbåten - hvilken båt har de flotteste lugarene?

LUKSUS TIL SJØS: Hvem har de flotteste lugarene: Stena Saga, Crown of Scandinavia eller Color Magic? Foto: Per Ervland
LUKSUS TIL SJØS: Hvem har de flotteste lugarene: Stena Saga, Crown of Scandinavia eller Color Magic? Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide har i løpet av våren besøkt alle utenlandsrederiene som seiler fra Oslo, og sett på lugarfasilitetene ombord. Vi har sjekket ut både de billigste lugarene, standardlugarene og de aller dyreste lugarene.

Du kan selv lese artiklene og se alle bildene fra båtene i artiklene om de enkelte båtene:

Stena Saga - Stena Lines danmarkslinje
Color Magic - Color Lines kielferge
Crown of Scandinavia - DFDS' københavnbåt

I forbindelse med lugarsjekkene av de ulike båtene, spurte vi også leserne hva de synes er det verste med å reise med båter som danskebåtene eller kielbåten. Avstemmingsresultatet viser at det aller verste vi vet, er fulle medpassasjerer. Det nest verste er dusjforhenget som klistrer seg til kroppen når du dusjer.

Hvem er best av de beste?

Nå vil vi gjerne vite hva dere lesere synes er de flotteste av luksuslugarene på de tre ulike båtene til Kontinentet. Nedenfor kan du se bilder av de dyreste lugarene på Stena Saga, Crown of Scandinavia og Color Magic, og du kan avgi stemme i avstemmingsobjektet. Spørsmålet du må stille deg, er altså i hvilken av lugarene du helst ville ha seilt - uten tanke på hva det koster eller hvor båten seiler.

Din mening

Hvilken båt synes du har de flotteste luksuslugarene? (Avsluttet)
Color Magic (Color Line)(90%) 2065
Crown of Scandinavia (DFDS)(7%) 164
Stena Saga (Stena Line)(3%) 65
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Stena Saga
Stena Saga er Stena Lines eneste skip som seiler på strekningen Oslo-Fredrikshavn, og er det eneste skipet på strekningen etter at Color Line la ned sin Jyllands-rute fra Oslo i mai 2008.

Stena Saga er bygget i 1981, og er senere pusset opp i to omganger; en i 2003 og sist i 2005 - hvor fellesområdene fikk en oppgradering.


Crown of Scandinavia
DFDS har to skip som seiler på strekningen Oslo-København: Det er Crown of Scandinavia som har seilt i Skandinaviske farvann siden 1994, og Pearl of Scandinavia som ble bygget i 1989 og som har seilt Oslo-København-ruten siden 2001. Pearl fikk også en ansiktsløftning i 2005.


Color Magic
Color Line har to skip som går i skytteltrafikk Oslo-Kiel: Color Fantasy og Color Magic. Color Magic er det nyeste av disse skipene, som i all hovedsak er ganske like. Magic ble sjøsatt i 2007, mens Fantasy var først ute med den nye cruise-standarden på strekningen Oslo-Kiel, i 2004. Vi besøkte i denne omgang Color Magic.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer