Luksus for familien i Dubai

Dubai har fått et nytt lekkert hotell som satser på familien.

Publisert
Sist oppdatert

Dubai er det nye, hotte reisemålet for alle på jakt etter sol, strand og luksus.

Du har sikkert fått med deg alle de ville byggeprosjektene i den lille staten, som er en del av De forente arabiske emirater.

Burj al Arab, verdens eneste syvstjerners hotell, den kunstige øygruppen The World, et innendørs skianlegg midt i ørkenen, fornøyelsesparken Dubailand, og byggingen av 1,2 kilometer høye Al Burj er bare noe av det Dubai frister turistene med. Les mer om Dubais utvikling i saken Byggebom i Dubai.

Se også: Dubai i kjappe ferieglimt

Nytt luksushotell

Nå i september åpner et nytt kjempehotell her. Atlantis The Palm har over 1.500 rom, og ligger ute på en av øyene i den kunstige gruppen The Palm. Det er ikke et syvstjerners luksushotell som Burj al Arab, men like fullt et luksuriøst ferieresort som heller retter seg mot familier enn griserike kjendiser og kakser.

Se bildene fra hotellet

Vann og livet i havet er temaer på Atlantis The Palm. Foto: Atlantis The Palm
Vann og livet i havet er temaer på Atlantis The Palm. Foto: Atlantis The Palm Vis mer


Alle de 1.539 rommene har havutsikt og egen balkong, og har egne bad med dusj og badekar. De minste rommene er på rundt 45 kvadratmeter. Bor du i en suite, er det boblebad og separat garderobe på rommet.

Hotellet kan friste med en egen vannpark med diverse sklier, surfebølgeanlegg, to store bassengområder med både ferskvanns- og saltvannsbasseng og en undervannspark der gjestene kan utforske det marine livet. De rundt 65.000 fiskene svømmer selvsagt rundt i et anlegg som skal forestille den tapte byen Atlantis.

Hotellet har også en 1,5 kilometer lang sandstrand (som er kunstig, siden hele øya hotellet ligger på er menneskeskapt). Vil du prøve deg på windsurfing, seiling eller kajakking, er det muligheter for det. Du kan spille tennis på en av de fire tennisbanene, eller jogge langs løpesporet på området.

I tillegg har resortet et eget spa, treningssenter, shoppingsenter og hele 17 restauranter som serverer mat fra hele verden.

Så hva koster det å bo her? Barn under 12 år bor faktisk gratis. Sjekk her for info om priser, og hvordan du kommer deg til Dubai.

På nett: Atlantis The Palm

Se bildene fra hotellet

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer