Luksus og ekstravaganse i Barcelona

David Beckham, Kate Moss og kongelige høyheter vet å vise seg frem i den glamorøse verdensbyen. Med DinSides jetset-adresseliste er mulighetene store for at også du kan flanere side om side med jetset-folket i vår.

Publisert
Sist oppdatert

Barcelona trakk til seg hele 3,5 millioner turister i fjor og nærmere 50.000 av disse var norske. Dette er 14 prosent flere besøkende enn det forgående året.

- Barcelona arrangerer jevnlig store kongresser og andre viktige arrangementer. De er også svært flinke til å markedsføre seg selv, opplyser Trine Pedersen, markedsansvarlig ved den spanske ambassades turiststavdeling. - I år er det for eksempel designens og sportens år, og til neste år er det kulturens år. Da markeres det samtidig at det er 100 år siden Salvador Dalí ble født.

Skroll ned for mer.

Men det er ikke bare naboen din som valfarter til Barcelona og Katalonia. Også kjente skuespillere, musikere, modeller, fotballspillere og kongelige viser seg frem på avenyer, luksusrestauranter og flashy hoteller. Synes du alminnelige barcelonesere blir for trivielle og Ramblas folkeliv er helt harry, har vi insiderguiden for deg som vil mingle med de virkelig store navnene på storbyferien. Barcelonas mest glamorøse adresseliste

Fotballstjerner

Den som har ambisjoner om å bli fotballfrue - eller bare har et ønske om å få et glimt av en knallkjekk fotballspiller - tar inn på Hotel Majestic. Det er nemlig det hotellet Champion League-spillerne sover på når de gjester byen i forbindelse med kamper. Her har blant andre kjekkasene David Beckham, John Carew, Ronaldo og Roberto Carlos hvilt ut. Barça-spillerne trimmer kroppene sine i treningsstudioet i kjelleren på Hotel Rey Juan Carlos. Ifølge den spanske ambassades turistkontor var det en arabisk oljesjeik som reiste skyskraperen under påskudd av å ha et sted a bo under sine Barcelona-besøk. Det ryktes at han gjerne kastet ut betalende gjester som bodde i hans toppsuite dersom han selv plutselig ønsket å benytte suiten. Barça-spillerne går gjerne på byen og flere er observert på nattklubbene Fuse i Eixample. Men det er ikke bare snobbete Eixample som gjelder for Barça-spillerne; den dødlig kjekke Patrick Kluivert er nemlig observert på Salsitas i den adskillig tøffere bydelen Raval.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer