Luksus på hjul

DVD, flatskjerm og bar? Finn ut hvordan du tar deg best ut på på veien i ferien.

Thelma og Louise kjørte 1966 Thunderbird. Vi går for en nyere modell.

Foto: http://www.fordvehicles.com Foto: http://www.fordvehicles.com
Thelma og Louise kjørte 1966 Thunderbird. Vi går for en nyere modell.

Foto: http://www.fordvehicles.com Foto: http://www.fordvehicles.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thunderbird i Las Vegas

- Baby, you can drive my car, yes I’m gonna be a star, nynner vi hele veien til bilutleiefirmaet. Den amerikanske drømmen har tatt oss, og vi kan ikke vente med å trimme gasspedalen i bånn i en klassisk cabriolet og velger oss Thelma og Louise-bilen Thunderbird. Til innspillingen av Thelma og Louise gikk det med fem identiske Thunderbird 1966-modeller. DinSide tar sikte på å klare seg med en. Rent a Vette – Exotic Car Rental Company har avdelinger i Las Vegas og Phoenix, og har følgende tilbud på toppløs Thunderbird: 149 US dollar, tilsvarende 1.040 kroner, per dag for bestillinger gjort per Internett. En ekstraavgift på 15 dollar tilkommer sjåfører under 24 år.

 • Viva Las Vegas - se DinSides bildespesial.
 • Ekstern lenke:
  Rent a Vette

  Rolls Royce

  - Oh, dear, vi må absolutt ha en Rolls Royce når vi cruiser ut fra London Heathrow i sydgående retning, på vei til Cornwall eller et annet ekslusivt feriested. Rolls Royce-moroa koster fra 75 pund for en time, tilsvarende 860 kroner + £ 2.50 – cirka 29 kroner - per mile. Det London-baserte utleiefirmaet har også andre biler i sin flåte: Bentley Limousine og Mercedes. Sjåfør følger med, men ikke glem å beregne overnattingsutgifter for ham/henne på langtur. Browns Chauffer Hire har døgnåpent hele året.

 • Brukt opp penga på leiebil? Vi har budsjett-tipsene for Londonferien.
 • Blir Rolls for flashy? Se England fra setene på en Morgan.
 • Ekstern lenke:
  Browns Chauffer Hire

  Limo i New York

  Skinntrukket innredning i 2003 Millennium Black Stretch Limousine hos Stan's Limousine Service i New York.

Foto: www.stanslimo.com
 Foto: www.stanslimo.com
  Skinntrukket innredning i 2003 Millennium Black Stretch Limousine hos Stan's Limousine Service i New York.

  Foto: www.stanslimo.com
  Foto: www.stanslimo.com Vis mer


  Offentlig transport i New York suger. Men en Super Stretch Limousine med full bar, sjåfør, kjøleskap, DVD og månetak veier raskt opp for det trivielle offentlig-transport-problemet. Arriving in style er leiebilselskapet Stans Limos slagord. Prisene starter på 50 dollar tilsvarende 349 kroner i dagens kurs, for en L-Serie Towncar. Pristaket er satt til 400 dollar – 2.792 kroner - per time for en Stretch Limo med plass til ti passasjerer. Prisene inkluderer ikke avgifter, parkering eller 20 prosent tips. Minste leietid er to timer.

 • Les! DinSides lesere gir sine beste USA-tips
 • Ekstern lenke:
  Stan’s Limo

  Med drag på alle hjul, som Crocodile Dundee

  Hva matcher vel kakibuksene bedre enn en råtass av en firehjuling? Kiwi Vacations tilbyr Range Rover 4WD for 262 australske dollar, tilsvarende 1.139 kroner, for opp til tre dager. Prisen inkluderer forsikring, men ikke skatter og avgifter. Med på kjøpet får du fritt antall kilometere.

 • Dypdykk i Australia - se bildene.
 • Ekstern lenke:
  Kiwi Vacation

  Skroll ned for flere biltips

  På to hjul i Roma

  I de trange gatene i Roma, tar tohjulingen seg raskere og mer elegant frem enn firhjulingene. Francesco på Scooter Hire i Roma har en rekke tohjulinger til leie: Malguti Ciak 50 cc, Honda SH 50 cc, Aprilia Habana 50 cc og Peugeot Looxor 50 cc. Prisene starter på 20,50 euro – 170 kroner per dag for klasse A-scootere og opp til 40 euro – 332 kroner – per dag for klasse C-scootere. Doningene kan selfølgelig leies på ukebasis. Førerkort ikke påkrevet.

 • Klassiske gleder i Roma- se DinSides ferske bilder.
 • Ekstern lenke:
  Scooter Hire

  Monaco

  På kjøretøyet skal godtfolk kjennes, og lukeparkerer Ferrarien her.

Foto: Kristin Sørdal Foto: Kristin Sørdal
  På kjøretøyet skal godtfolk kjennes, og lukeparkerer Ferrarien her.

  Foto: Kristin Sørdal Foto: Kristin Sørdal Vis mer


  Pengene skal synes i Monaco. Monte Carlo Hotels tilbyr utleie av Ferrari 360 Modena Spider F1 for 1.750 euro per dag, eller 13.114 kroner. Selskapet tilbyr også utleie av andre luksubiler: Mercedes, Lamborghini, Porsche og Bentley, og også helikoptertransport fra Nice til Monte Carlo.

 • DinSides rapport fra Monaco finner du her.
 • Ekstern lenke:
  Classic Car Club

  Porshe 911, baby

  Nedover autobahnen går det fort, og her går DinSides reiseredaksjon for en Porche 911. Classic Car Club leier ut ekstraordinære klassikere som Mercedes, Jaguar og Alfa Romeo – fra 1940-, 50–, 60- og 70-tallet. Men først må vi melde oss inn i den eksklusive klubben: Utenlandske medlemmer betaler en årlig avgift for et bestemt antall poeng. Medlemmene bruker poengene når de ønsker å kjøre en av klubbens biler. Dette betyr at de kan svi alle poengene på en biltur, eller de kan kjøre flere biler à færre poeng. Et 100 poengs A-medlemskap koster 990 euro, tilsvarende 8.217 kroner, og et 200 poengs C-medlemskap koster 200 euro – 16.517 kroner. Vår Porche koster 30 poeng dagen, det vil si at vi må ut med cirka 2.490 kroner per dag for Porsche-festen. Klubben holder til i Köln.

  Betingelsene er som følger: Du må være minst 25 år, hatt førerkort i minst fem år og ikke hatt skade på bil de siste tre årene. Du må også ut med et depositum på 2.000 euro, altså 16.600 kroner.

 • Tips for kjøring på europeiske høyhastighetsveier.
 • Ekstern lenke:
  Classic Car Club

  Mer ekstravagant reisestoff fra DinSide

  Bond for en helg
  Barcelona: Jetsettenes hemmelige adresseliste
  Supermodellenes hangout
  Luksus til lavpris
  Porno for feriefantasien
  Sexy hoteller verden rundt
  Toppløs i sommer-Norge

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer