Luksus til lavpris

Bo luksuriøst for halve prisen eller mindre. Vi forteller deg når du må reise for å få luksus til lavpris.

Publisert
Sist oppdatert

Lukk øynene og se for deg hvite strender, velgjørende spa-anlegg og luksuriøse omgivelser så langt øyet kan se. En uoppnåelig drøm? Velger du riktig sesong, kan drømmen komme atskillig nærmere for mange.

Skroll ned for mer.Vi har sjekket prisene på hotellovernatting på luksushoteller i Karibia og Thailand, og funnet store prisforskjeller fra sesong til sesong.

Klikk her for å se prisene.

Karibia

Vi har sjekket prisene på fem luksushoteller i Karibia, på øyer som Barbados, Jomfuøyene, Turks- og Caicosøyene og Grenadinene. Hos fire av de fem hotellene kan du spare mellom 44 og 48 prosent på å velge lavsesong fremfor høysesong, og i det mest ekstreme tilfellet sparer vi over 70 prosent på å velge riktig sesong.

Når bør du reise?Velg lavsesong: Varierer litt, men cirka april til oktober.Styr unna høysesong: Rundt 20. desember til første uken i januar.

Thailand

I Thailand er ikke prisene like høye som i Karibia, og her kan det være enda mer å spare på å velge lavsesong fremfor høysesong. Vi har sjekket prisene hos fem luksushoteller på forskjellige steder i Thailand; Phuket, Koh Samui og Krabi – og her kan du spare fra 48 til 82 prosent på å leie deg inn i lavsesong fremfor høysesong

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer