Luksus-yacht for 1 dollar pr sekund

En av verdens mest luksuriøse båter kan leies for 1 dollar - pr sekund!

Publisert
Sist oppdatert

Den danskbygde luksus-yachten Princess Marina er for tiden mulig å leie for den nette sum av 606 000 amerikanske dollar i uken, i følge det danske magasinet Pleasure.dk. Det tilsvarer 1 dollar pr sekund.

Den 77 meter lange og 13 meter brede båten ble bygd i Ålborg i i 2003, etter design av nordmannen Espen Øino. Nylig ble den pusset opp for hele 12 millioner dollar, og eierne trenger derfor å leie den ut noen uker for å dekke kostnaden.

Helikopterdekk

Princess Marina (Foto: Metacafe)
Princess Marina (Foto: Metacafe) Vis mer


Det er ikke en hvilken som helst yacht det er snakk om. Her kan du blant annet finne en virtuell driving range for golfere, kino med plass til 13 personer, partydekk med to barer, dansegulv, piano mm. For øvrig har båten både helikopterdekk, jacuzzi og bra muligheter for både bading og soling, skriver E24.se.

Og skulle du bli fristet til å leie båten en uke på sensommeren, er det viktig å merke seg at leieprisen ikke inkluderer drivstoff...

Du kan se video av yachten på Metacafe.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer