Luksuscharter

Star Tour lover ekstra luksus for betalingsvillige pakketurister.

Publisert
Sist oppdatert

Norges største charterselskap, Star Tour, lanserer nå et nytt konsept. Selskapet har merket seg at flere kunder ønsker seg luksus i ferien, og presenterer en ny katalog med utvalgte destinasjoner og hoteller for krevende kunder.

Eget basseng

- I ferien vil vi gjerne unne oss det lille ekstra, og et godt hotell står øverst på manges ønskelister, forteller Sverre Høven, daglig leder i Star Tour.

- Erfaring viser at kvalitet selger. Ta for eksempel korallsuitene med eget basseng på Blue Village Pakarang i Thailand. De er ofte utsolgt før katalogen er kommet fra trykkeriet, sier Høven.

Den nye katalogen inneholder 58 spesielle hoteller i kategorier fire-fem stjerner. Mange er kjent fra charterkataloger fra før, men det er også flere nye hoteller her. Her er både Sheraton og Marriott representert, og TUIs egne Riu-hoteller (Star Tour er en del av den internasjonale sammenslutningen av reiseselskaper TUI).

Reisemålene

Du flyr med selskapets vanlige charterflygninger, og finner de utvalgte hotellene på følgende destinasjoner:

AlgarvekystenCosta de la LuzEgyptFloridaGran CanariaKorfuKretaLanzaroteMadeiraMallorcaMarokkoMexicoSiciliaTenerifeThailandTunisiaTyrkia

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer