Luksusferie til en billig penge

Alle vil ha luksus. Vi viser deg hvordan du kan få det uten å tømme lommeboka helt.

Publisert
Sist oppdatert

Har den økte renta tatt en ordentlig jafs av lommeboka di? Ikke fortvil. Vi viser deg hvordan du kan reise på en luksuriøs, men billig ferie.

Med priser på over 5.000 kroner per dag på de mest fasjonable hotellene i Paris, er det mange som har lagt drømmen om kakseferien til side for lenge siden. Men tar du en titt østover åpner deg seg en helt ny verden.

- Luksusopplevelser blir bare mer og mer utbredt og forbedret i land som Estland, Latvia og Litauen, sier Phil Teubler til budgettravel.com. Han eier Baltic Holidays, et reisebyrå i London som spesialiserer seg på skreddersydde luksusferier i de baltiske statene.

DinSide ser mot øst - og finner noen gledelige overraskelser.

Reis til øst-Europa uten pass

Lange spabehandlinger til under 200-lappen

Vil du ha valuta for pengene kan denne byen i Litauen være verdt et besøk. Byen var tidligere et populært feriemål for sovjetborgernene, og de siste 6 årene har den tatt seg opp igjen som en eneste stor spaby.

Her finner du flere kurbad, sanatorier og mineralvannkilder, i tillegg til hotell med egne spamenyer. Få en Druskininkai city guide her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer