Luksusferie til lavpris

Hvordan bo luksuriøst uten å betale skjorta? Reis i lavsesong!

Publisert
Sist oppdatert

Den prissensitive turisten bør velge lavsesong. Da får du mest overnatting for pengene, og kan endog unne deg det ypperste av luksus til priser som ligger inntil tre ganger under høysesongpris. Vi har sjekket tre typiske sesongdestinasjoner, og finner store prisfall i lavsesong.

Mye å spare på Barbados

På et av Barbados ypperste luksushoteller kan du faktisk spare nesten 12.000 kroner på en eneste natt i luksus! Sandy Lane heter hotellet med de høye prisene, og tro det eller ei - rommet vi har sjekket er hotellets billigste! Reiser du hit mellom påske og oktober "slipper du unna" med 4.924 kroner natta - reiser du i juleferien må du betale hele 16.881 kroner.

Den karibiske destinasjonen er het både blant amerikanske og europeiske turister, og dermed blir juleferie og tildels påskeferie høysesong. Det er også relativt høye priser på senvinteren. Været bestemmer også mye over prisene her. Selv om det er varmt hele året, faller prisene spesielt mye i orkansesongen og sommerstid.

Se hva du kan spare, og når det er lavsesong og høysesong på Barbados

 • DinSide besøkte Sandy Lane i fjor - her ser du reportasje og bilder
 • Roadmovie fra Barbados
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer