Luksushelg for tusenlappen

Fem forslag til spenstige helger i høst.

For 1.080 kroner per pers kan disse damene bo på femstjerners jenterom på Grand Hotel. Foto: COLOURBOX
For 1.080 kroner per pers kan disse damene bo på femstjerners jenterom på Grand Hotel. Foto: COLOURBOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten er her, mørket senker seg, og det er fortsatt lenge til juleferie. Føler du allerede nå at batteriene begynner å bli flate? Da bør du unne deg en liten hverdagspause i høst.

Vi har funnet frem til fem forslag til spennende helgeferier i høst. Alle foregår i Norge, noen av dem koster bare rundt en tusenlapp per person, mens andre krever større innhogg i budsjettet. Merk at prisene ble hentet inn i begynnelsen av oktober. Vi tar forbehold om endringer.

Jentehelg på Grand

Du og en venninne (eller venn) kan bo én natt på fasjonable Grand Hotel i Oslo. Det er dette hotellet alle internasjonale stjerner bor på når de er i byen for å holde konserter. Grand Hotel ligger midt i smørøyet, i Karl Johans gate, og rett ved siden av ligger Paléet, et handlesenter fullt av lekre butikker. Noen hundre meter lenger ned i gaten ligger det nye handlesenteret Eger, som er fullt av designmerker fra inn- og utland.

Grand Hotels jentehelg-konsept inkluderer overnatting på et av rommene i Ladies Floor. Her er rommene spesialdesignet for kvinner. Badekåpe og tøfler er lagt frem på rommet, og her er det også frukt, L’Occitaine velværeprodukter og en liten gave. Frokost er inkludert, og dere får gratis inngang til Artesia SPA Grand Hotel med svømmebasseng. Dere får også ti prosents avslag på månedens behandling. Totalpris er 2.160 kroner for to personer, altså 1.080 kroner per person. Det er ikke så galt for femstjerners overnatting. Mer info her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.