Luksuslisten i bilder

Ti dyre hoteller du neppe noen gang vil sette dine bein i.

Publisert
Sist oppdatert

1: MGM Grand The MansionMellom 36.000 og 107.000 kroner per natt

Inne i gigantiske MGM Grand i Las Vegas ligger The Mansion som består av 29 villaer. Normalt er disse reservert for hotellets viktigste kunder, og kasinoenes største spillere, men de aksepterer også reservasjoner, om du har presentabel bakgrunn å vise til.

Private bassenger, original kunst fra Picasso og Matisse og egen butler hører med. Men mat, drikke og øvrige utgifter kommer i tillegg til prisen for overnattingen.

MGM Grand på nett

Tilbake til innledningen

2: Londonolozi - 18.000 kroner per natt

Dette er selve gullhytta på afrikanske savanner. Londonolozi ligger i Sør-Afrika og har mottatt tonnevis av hedersbevisninger fra bransjeorganisasjoner, guidebøker og reisemagasiner.

Med kun 36 rom er dette et eksklusivt valg for den kresne safarituristen. Her er all moroa inkludert i prisen, det gjelder alt fra mat og drinker til viltsafari i åpne Land Rovere. Velg selv - her kan du bo i lodger og camper, og noen har rom med private plaskebasseng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer