Lyst på et ekstra flysete?

Reserver vindusplassen og setet ved midtgangen.

LYST PÅ BEDRE PLASS? Det kan være slitsomt å sitte som sild i tønner på en lang flyreise, derfor kan det være lurt å reservere det ytterste og det innerste setet neste gang du reiser sammen med noen. Foto: Per Ervland
LYST PÅ BEDRE PLASS? Det kan være slitsomt å sitte som sild i tønner på en lang flyreise, derfor kan det være lurt å reservere det ytterste og det innerste setet neste gang du reiser sammen med noen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når du reiser sammen med noen er det naturlig at dere ønsker å sitte sammen på flyet. For å øke sjansene for mest mulig komfort, kan det altså lønne seg å reservere vindusplassen og setet ved midtgangen på samme rad, i stedet for å reservere to seter ved siden av hverandre.

Hvorfor?

Fordi da øker du muligheten for å få et tomt sete mellom dere, ifølge lifehacker.com

Liker ikke midtsetet

Det er en kjent sak at folk ikke liker å sitte i midten, og dersom flyet ikke er fullt til randen, er sjansen stor for at passasjerer foretrekker å finne seg et annet ledig sete.

Men, det er selvsagt alltid en sjanse for at noen vil sette seg i midten likevel. Og da kan personen fort risikere å bli «dritten i midten».

– Jeg sjekket faktisk inn litt for seint en gang og det var kun ledige midtseter igjen. Jeg ble sittende ved siden av et eldre par, som avslo tilbudet mitt om å bytte seter, og endte opp med at de snakket til hverandre gjennom meg. Jeg vil bare si at dette rådet kan slå ut feil, innrømmer en av Lifehackers lesere i debattforumet.

De mest populære flysetene

Nødutgangen er blant de plassene på flyet som går aller først.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer