Lysten på ski-VM?

Fortsatt ledig overnatting og billetter.

SOV I LØYPA: Ved å sove i telt, kan du komme tett innpå passerende langrennsutøvere, som her under Prøve-VM i 2010. Foto: Stian Broch
SOV I LØYPA: Ved å sove i telt, kan du komme tett innpå passerende langrennsutøvere, som her under Prøve-VM i 2010. Foto: Stian Broch Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ski-VM står for dør, og den offisielle åpningen av Oslo2011 er bare 13 dager unna. Dette betyr likevel ikke at det er for sent å skaffe overnatting under arrangementet, eller billetter til de forskjellige øvelsene.

Oslo mest populært

Masse plass

Heidi Thon, Salgs- og markedssjef i VisitOSLO. Foto: VisitOslo
Heidi Thon, Salgs- og markedssjef i VisitOSLO. Foto: VisitOslo Vis mer

VisitOslo tilbyr egne VM-pakker på sine nettsider, som inkluderer hotellovernatting, billett til en av øvelsene og OsloPass. Sistnevnte gir deg gratis transport innenfor Oslo, og gratis inngang på de aller fleste museer og attraksjoner i hovedstaden.


- Det er fortsatt god plass, både på hotellene og som publikum i Holmenkollen, forteller Heidi Thon, salgs- og markedssjef i VisitOslo.

Bare på hotellene i selve Holmenkollen kan det være vanskelig å få overnatting.

- Disse er først og fremst holdt av til arrangører og utøvere. I sentrum er det derimot god plass, og de fleste kjedene har god kapasitet under arrangementet, forteller Thon, som spår yrende folkeliv i sentrum under VM.

- Mye av folkefesten vil finne sted her i form av et variert kulturprogram og premieutdelinger på Universitetsplassen, forteller Thon.

Hovedstadens beste hoteller

Overnatting i det fri

Lysten på ski-VM?

Syns du naturopplevelser, og ikke minst nær tilgang til skiløypene er mer interessant enn en seng i Oslo sentrum, fins det andre alternativer.

Oslo2011 har lagt tilrette for telting under arrangementet, og alle de fire teltplassene ligger langs eller i nærheten av konkurranseløypene.

Vær obs på at du ikke kan troppe opp med telt og sovepose for å holde av teltplass før 21. februar klokken 12. Seks av VM-øvelsene passerer i løypene nær teltplassene, sjekk hvilke dette gjelder her.

Om du syns telting er litt for kjølig i disse kalde vinterdagene, er en annen mulighet å benytte seg av Turistforeningens hytter.

To av foreningens ubetjente hytter som ligger i langrennsavstand fra arrangementet, har ledige sengeplasser i perioden. Dette gjelder store og lille Tømtehytta og Smedmyrkoia.

Disse kan bookes via DNTs nettsider, og det holder at en person i følget er medlem for å disponere nøkkel til hyttene.

Også den betjente Kobberhaughytta ligger i skiavstand fra VM, men vær obs på at de kun tilbyr overnatting til turister i helgene.

Her vil du ikke overnatte

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer