Madrids heterovennlige homohjørne

De homofile hotellene blir stadig flere. I Madrid markedsfører Gay Hostal Puerta del Sol seg også heterovennlig.

I sentrum av Madrid ligger det homovennlige hotellet Hostal Puerta del Sol.
Foto: Hostal Puerta del Sol Foto: www.hostalpuertadelsol.com
I sentrum av Madrid ligger det homovennlige hotellet Hostal Puerta del Sol.

Foto: Hostal Puerta del Sol Foto: www.hostalpuertadelsol.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å være blant sine egne er viktig for de fleste. Og opp dukker preferansehotellene. I Madrid markedsfører Hostal Puerta del Sol seg som et heterovennlig homohotell.

Fredelig

På hjørnet av Puerta del Sol, i sentrum av den livlige spanske hovedstaden, har hotellet med sytten rom funnet sitt rede. Men selv om det befinner seg i hjertet av det tidvis ville nattelivet i Madrid, betyr ikke det at hotellet holder høy partyprofil: dette skal være et sted å hvile, og her er ikke mulig å ta inn kun for en natt eller ankomme uten reservasjon. Hotellet åpnet i 1996.

Det vesle homsehotellet er enkelt men komfortabelt utstyrt; her finnes salong, balkonger og personalet bistår med råd om hva du bør få med deg av severdigheter, mat og drikke i Madrid.

Informasjon

Navn: Hostal Puerta del Sol Adresse: Puerta del Sol, 14Telefon: + 34 - 91 522 51 26 Pris: 100 euro, tilsvarende 835 kroner i dagens kurs, for dobbeltrom med bad. Frokost og moms inkludert.Nettsted: Hostal Puerta del Sol

Les!

Gid jeg var homoHomofile som spesialitetSkjeve reisetilbydereSprekt homsehotellTusen tonn testosteron og en damePå den skjeve stiHøy homofaktor=høy boligprisFeriespesialistene som fikser ferien

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer