Maksimalistisk miniland

Det er ikke bier som svermer over rosene i Prinsesse Graces rosehage i Monaco, men et av mange utslag av ekstrem rikdom.

Publisert
Sist oppdatert

Monaco er den sagnomsuste miniputtstaten der fyrsten fikk filmstjernen til eventyrprinsesse, og som senere har blitt et av skandalemonarkiene som sladrepressen lever fett av. Landet med flere millionærer per kvadratmeter enn Nordmarka har trær, er av de mest kjente landområdene i verden. Her har idrettstjerner, rockekjendiser og halvroyale viktigheter sine hjemadresser til glede for egne bankkontoer, og til glede for fyrstestatens renommé som skatteparadis. Ved ankomst hit regner vi med å drukne i glitter og glam, men vi får ikke akkurat det vi forventer.

 • Få med deg bildespesialen fra vårt besøk

 • Verdens dyreste familiebiler?

  Dette må være landet der de kjører verdens dyreste familiebiler. Den uforlignelige bilparken matches kun av den like ville båthavna. Hestekrefter kjemper med turbomotorene og sylinderene om oppmerksomheten, og Monaco er sannsynligvis misunnelsens arnested nummer en.

 • Se mer av de store verdiene fra Monacos gater og havner.

 • Her er noen av luksusbilene
 • Her er noen av luksusbåtene
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer