Maldivene for 2.598 kr

Joda, du leste riktig!

Maldivene kan by på kritthvite strender og høye temperaturer. Foto: Luca Biagiotti/Stock Xchng
Maldivene kan by på kritthvite strender og høye temperaturer. Foto: Luca Biagiotti/Stock Xchng Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drømmer du om å flykte fra julestress og kulde? Kan du hive deg rundt og ta to ukers ferie på kort varsel, har du fantastiske muligheter til å sikre deg en eksotisk solferie for en rimelig penge.

Vi har funnet frem til de beste prisene til fristende destinasjoner som Maldivene, India og Brasil.

Vi minner om at restplassreiser er ferskvare, hvor det gjelder å være først til mølla. Prisene og tilbudene er stadig i ending, så sjekk charterselskapenes nettsider for ferske tilbud, eller vårt restplassøk.

2.000 kr til sambaland

Hiver du deg rundt veldig kjapt, kan du fly til Recife i Brasil for under 2.000 kroner. Det er Apollo som har de superbillige billettene for fly tur/retur (to uker) fra Oslo. Flyet går like før midnatt i dag, onsdag. Vil du også ha overnatting, vil ikke en pakketur koste deg mer enn 4.148 kroner.

Slik syr du den perfekte pakken til ditt livs ferie i Brasil...

Superbillig til Maldivene

Drømmereisemålet Maldivene kan lokke med kritthvite strender og temperaturer over 30 grader. Star Tour har flybilletter til Malé i Maldivene til kun 2.598 kroner per person tur/retur, to uker. Flyet går allerede nå på lørdag. Husk bare at hotellene på Maldivene stort sett er i luksusklassen. Så regn med at det går med en del penger på overnattingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.