Mamma Mia, for en julegave

Hotellovernatting og musikalbillett for 1.290 kr.

Foto: MAMMA MIA! - the musical
Foto: MAMMA MIA! - the musical Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Aner du ikke hva du skal kjøpe til kona eller moren din til jul?

Kanskje billetter til den norske oppsetningen av Mamma Mia er tingen? Og hotellovernatting i Oslo attåt?

Musikalen har premiere 19. mars neste vår, i det splitter nyrenoverte Folketeateret ved Youngstorget. (Det er her Operaen har holdt til fra 1959 og til i våres, da de flyttet ned til den nye Operaen i Bjørvika.) Det er Christian Ringenes som eier bygget, og han spytter ikke i glasset når teateret nå renoveres. Det loves at dette vil bli Oslos flotteste teater - i hvert fall blir det det aller største; med 1.400 sitteplasser.

Nå før jul har Choice lansert en hotellpakke med billetter til den norske oppsetningen av Mamma Mia-musikalen. Pakkene koster fra 1.290 kr per person i dobbeltrom (fra 1.190 kr i enkeltrom). Dette inkluderer overnatting, frokost og orkesterplass til musikalen.

Suksessmusikalen er skrevet på bakgrunn av ABBAs verdenskjente musikk. Historien utspiller seg på en liten gresk øy. Her bor Donna, en førtiårig alenemor som snart skal gifte bort sin datter Sofie. Sofie vet ikke hvem som er hennes pappa og leser i smug sin mammas dagbok. Hun forstår at det finnes tre mulige fedre og inviterer dem til sitt bryllup. Da oppstår det selvsagt forviklinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.