Kø:

Mange mister flyet på grunn av kø på flyplassen

Når du ikke flyet ditt på grunn av kø på flyplassen etter åpningen av grensa, dekkes ikke nye billetter av reiseforsikringen.

KØ: Mange reisende mister flyet på grunn av kø på flyplassen, forteller Europeiske Reiseforsikring. Foto: Paparacy / Shutterstock / NTB
KØ: Mange reisende mister flyet på grunn av kø på flyplassen, forteller Europeiske Reiseforsikring. Foto: Paparacy / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

– Vi opplever nå en solid økning i henvendelser rundt utenlandsreiser. Nå går det mye i køer og forsinkelser på flyplasser, som gjør at kundene ikke rekker flyet sitt, sier kommunikasjonsdirektør Andreas Handeland i Europeiske Reiseforsikring.

Dette dekkes ikke av reiseforsikringen fordi det er godt varslet på forhånd at det kan være kø på flyplassene, ifølge Handeland.

– Vår klare oppfordring er å legge inn ekstra god tid på flyplassen. Da reduserer man risikoen for å miste et fly, og dermed også den økonomiske belastningen det er å måtte kjøpe nye billetter selv.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer