Torsdag 27. april 2017 åpner «nye Oslo Lufthavn». Og med ny og større flyplass følger det også flere kiosk- og serveringssteder.
20 serveringssteder blir 37 og seks kiosker blir ti.
Du kan se hvilke spisesteder og kiosker som kommer, i bildeserien nedenfor.
Det beste for deg som reisende, er at tilbudet blir mye mer variert enn det har vært tidligere. Og mulighetene er store for at det også kan bli en mer variert prissetting på mat og drikke, enn det som er i dag.
LES OGSÅ: Her får du Gardermoens billigste halvliter
Økt konkurranse skal gi bedre tilbud for deg
Per i dag er det kun ett selskap som står bak alle serveringsstedene og kioskene på Oslo Lufthavn: et selskap som heter SSP. At det kun er én aktør, har også Konkurransetilsynet kritisert, på grunn av frykt for lav konkurranse og like priser.
Når det nye serverings- og kiosktilbudet kommer i 2017, får SSP konkurranse av fire andre selskaper. I tillegg til SSP, som fremdeles vil være representert med endel serveringssteder, kommer HMSHost-UMOE F&B Company, Reitan Convenience, Joe & The Juice og BIT.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger