Mangel på norsk TV ødela ferien

Paret klager over renoveringsarbeider og mangel på norsk TV under Mallorca-oppholdet. De sier at de aldri hadde reist hvis de hadde visst hva de skulle oppleve av manglende TV og støy og skitt.

TV-slave, selv på ferie?
TV-slave, selv på ferie? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Paret krever reisearrangøren for et prisavslag på 2.000 kroner per person.

Støy og manglende TV

Paret var på langtidsferie til Mallorca, og skulle være borte i drøye to måneder. I klagen skriver de at de la spesiell vekt på at hotellet hadde TV-sendinger fra Norge. Imidlertid fikk de ikke se norsk TV før etter to måneder. Klagerne er også misfornøyde med at de ikke var orientert om at hotellet skulle renoveres; de skriver at de bodde midt i et anleggsområde med dertil hørende hamring, boring, skitt og støv. Om ikke det var nok, så ble det også jobbet med omlegging av hovedgaten utenfor – som altså førte til enda mer støy.

Klagerne skriver det tok to måneder fra de tok opp problemet med manglende tilgang på norsk TV, og til de fikk norsk TV. De beklager seg også over at de ikke ble tilbudt å bytte rom på grunn av støyen, men innrømmer at de heller ikke ba om dette – fordi to damer som bodde uten utsikt i det hele tatt, hadde fått beskjed om at det ikke var mulig å skaffe noe annet.

Ingen forståelse fra turoperatøren

Star Tour sier til sitt motsvar at selv om det opplyses i katalogen at det finnes TV på anlegget – så er det ikke det samme som at det finnes norske TV-sendinger. Om oppussingen av hotellet sier de at dette foregikk på dagtid, og at klagerne ikke kunne ha blitt sjenert av dette, tatt i betraktning av hvor de bodde. Ettersom klagerne heller ikke påpekte støy som et problem under oppholdet, skriver turoperatøren at de ikke kan imøtekomme klagernes krav.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer