Manneparkering i Hamburg

Lei av å ha grinete mannfolk hengende på slep under shoppingrunden? I Hamburg kan du parkere ham på manneforvaring hver lørdag.

Publisert
Sist oppdatert

Tjenesten tilbys av utestedet Noxbar, og koster ti euro (83 norske kroner) per mann. Til gjengjeld får du fred og ro til å prøve så mye, se på så mye og handle så mye som du vil – uten å bli mast på og stresset av en stadig mer grinete mann.

Ordningen startet opp 27. september, og er et tilbud som vil gå hver lørdag. Du kan parkere mannen din der mellom klokken 12 og 18 – det betyr at du kan få seks timer i fred til handling på byen; men fremdeles nyte godt av et par sterke armer på hjemveien.

For "parkeringsavgiften" blir mannfolkene passet på av to "barnevakter" – Jenny og Bianca – som skal være utdannet innen mannepass. Avgiften inkluderer også middag og to øl – og fri tilgang til aviser, TV-titting og annet som kan være med på å korte ventetiden for mannen.

På barens nettside loves det at når du kommer og henter ham klokken 18, etter en vellykket handlerunde, så vil han ikke engang merke at du har kjøpt deg seks par nye italienske sko …

Mer informasjon om barens tilbud og informasjon om hvor du kan gjøre forhåndspåmelding, kan du få på bedriftens nettside: www.noxbar.de

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer