Manneparkering i Hamburg

Lei av å ha grinete mannfolk hengende på slep under shoppingrunden? I Hamburg kan du parkere ham på manneforvaring hver lørdag.

Publisert
Sist oppdatert

Tjenesten tilbys av utestedet Noxbar, og koster ti euro (83 norske kroner) per mann. Til gjengjeld får du fred og ro til å prøve så mye, se på så mye og handle så mye som du vil – uten å bli mast på og stresset av en stadig mer grinete mann.

Ordningen startet opp 27. september, og er et tilbud som vil gå hver lørdag. Du kan parkere mannen din der mellom klokken 12 og 18 – det betyr at du kan få seks timer i fred til handling på byen; men fremdeles nyte godt av et par sterke armer på hjemveien.

For "parkeringsavgiften" blir mannfolkene passet på av to "barnevakter" – Jenny og Bianca – som skal være utdannet innen mannepass. Avgiften inkluderer også middag og to øl – og fri tilgang til aviser, TV-titting og annet som kan være med på å korte ventetiden for mannen.

På barens nettside loves det at når du kommer og henter ham klokken 18, etter en vellykket handlerunde, så vil han ikke engang merke at du har kjøpt deg seks par nye italienske sko …

Mer informasjon om barens tilbud og informasjon om hvor du kan gjøre forhåndspåmelding, kan du få på bedriftens nettside: www.noxbar.de

Kilde: Ananaova.com og noxbar.de

Ut å reise?


Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:
  • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
  • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
  • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
  • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer