Marché er Norges beste veikro

Vinner kåring fjerde år på rad.

DETTE MENER JURYEN OM MARCHÉ: «Det perfekte spisested. Her er menyen bred, samtidig som sunnhet og gode råvarer står i fokus. Hyggelig personale og god hygiene. Har også et meget godt tilbud til barna,» Foto: Marché
DETTE MENER JURYEN OM MARCHÉ: «Det perfekte spisested. Her er menyen bred, samtidig som sunnhet og gode råvarer står i fokus. Hyggelig personale og god hygiene. Har også et meget godt tilbud til barna,» Foto: Marché Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Veimat er ikke akkurat kjent for å være sunn og næringsrik, men det finnes faktisk unntak.

Nylig har et team av DHL-sjåfører og ernæringsstudenter kåret spisestedene som serverer den sunneste og mest smakfulle maten langs norske veier. For fjerde år på rad har de kåret Marché til Norges beste veikro.

– Vi er kjempestolte. Det er like moro å forsvare seieren som å vinne første gang. Spesielt siden kriteriene i tillegg er noe annerledes i år, sier Thorill Pettersson, Culinary Advisor i Marché Norge, i en pressemelding fra NTB.

I år ble barnevennlighet vektlagt på lik linje med det kulinariske tilbudet. Også etter dette tok restaurantene ved Rygge i Østfold sin fjerde seier.

Les også: Dette spiser vi helst på farten

–Det perfekte spisested

«Det perfekte spisested. Her er menyen bred, samtidig som sunnhet og gode råvarer står i fokus. Hyggelig personale og god hygiene. Har også et meget godt tilbud til barna,» sier juryen om vinnerrestauranten.

Pettersson i Marché tror at årsaken til at de vant igjen skyldes et sterkt og konsistent fokus på fersk og sunn mat, kombinert med et ønske om hele tiden å tilby det lille ekstra. Kåringen bidrar også til motivasjon til å yte maks hele året.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer