Marrakesh - én by, tre muligheter

Søte dadler, arabiske magedansrytmer, eventyrnetter i ørkenen, en vannpipe ved Atlanteren og rikosjetterende bønnerop.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke rart Marrakesh slår an. Det gjelder å gripe fatt med alle sanser, Marrakesh er bare begynnelsen!

Rødglødende magi

Magisk er en beskrivelse som ofte misbrukes i reiselitteratur. Magi er slettes ikke hverdagskost, noe man kan ta for gitt på enhver destinasjon.

Marrakesh derimot, lover øyeblikk man aldri vil glemme på plassen Djemaa el Fna. På dagtid en helt vanlig åpen plass, på kveldstid et 1001-natt med historiefortellere, slangetemmere, klarsynte, akrobater, røkelse, lukter av krydret mat, lyder man ikke skjønner hvor kommer fra, en mennesketetthet som første kvelden føles klaustrofobisk og truende, men som blir trygg og inspirerende når kultursjokket har lagt seg.

Marrakesh er også kjent som "Den røde By" på grunn av jordsmonnet den er bygd av, og er et spektakulært skue i februar og mars når Atlasfjellene i bakgrunnen er dekket av snø.

Bo:P'tit Habibi - norskeid riad i hjertet av Marrakesh. Design og komfort er nøkkelord. Estetikken står i sentrum uansett hvor du vender blikket. Priser fra 90?170 euro for et dobbeltrom per natt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer