Marsipansjokket

Fem testere, ni marsipanvarianter med nougat og/eller sjokolade, og en knapp måned igjen til jul. Det er klart for landskamp i marsipansjokolade.

Publisert
Sist oppdatert

Det er såvidt oktober når butikkhyllene fylles av røde pakker med søtsaker fra godteprodusentene, til sedvanlig klagestorm fra de julenøkterne som syns det er alt for tidlig. Men nå skriver vi desember, og derfor må det være lov å ta for seg av godbitene. Og til høytiden hører spesielt marsipan med sjokolade. Det norske utvalget er imidlertid noe begrenset, så vi beveger oss ut av landet for litt flere alternativer å smake på.

Marsipan med sjokolade eller nougat

Testen av marsipangodterier inkluderer to typer fra Norge og Nidar, tre typer fra Danmark og Anthon Berg, en type fra Sverige og Göteborgs marsipanfabrik, to typer fra Tyskland og Horst Schluckwerder og en siste tysk variant fra Carstens.

  • Gullbrød med mørk sjokolade fra Nidar
  • Julemarsipan pølser fra Nidar
  • Anthon Berg marsipanbrød
  • Anthon Berg marsipanbrød med nougat
  • Anthon Berg marcipansnitter med nougat
  • Chokladgris fra Göteborgs marsipanfabrik
  • Julemarsipan pølser fra Horst Schluckwerder
  • Qualitäts Marzipanbrød fra Horst Schluckwerder
  • Lübecker Katzenzungen fra Carstens
  • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

    Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

    Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

    Gå til innlogging med

    Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer