Masse ledig til herlige Hellas

Det er enda mulig å få seg en tur til Syden. Vi har sjekket ukens beste tilbud og funnet ledige plasser på fly til blant annet Hellas.

En ekte gresk katt blant kjente greske farger.
En ekte gresk katt blant kjente greske farger. Vis mer
Publisert

Har du enda ferie til gode og ikke bestemt deg for hvor du vil dra, så kan vi kanskje hjelpe deg. Denne uken er det endel ledige turer, men har du tid bør du vente til august. Da blir alt billigere…

I siste liten

Lyst på en tur til Spania i morgen? Saga har en tur til Alicante for 3.745 kroner med avreise fra Oslo allerede i morgen. Hvis du ikke er så glad i sterk sol, men likevel kunne tenke deg en tur ut av landet, kan de tilby syv dagers tur til Irland for 2.795 kroner.

De fleste ledige turene nå i slutten av fellesferien går til 11136>de greske øyer. Prisene ligger rundt 3.000 kroner, men da må du selv sørge for overnatting. Vil du ha bosted ordnet på forhånd vil en to ukers tur koste opp mot 5.000 kroner. Og husk at høysesongen for ferie i Europa nærmer seg, så det kan være kinkig å få hotell på sparket om du er kravstor.

Her følger en liten oversikt over utvalgte reisemål i juli:

Billigere i august

Har du tid men mangler penger kan det være lurt å vente til august. Fra midten av neste måned kan du få turer til under 2.000 kroner. Utvalget er variert og du kan velge mellom mange ulike reisemål som for eksempel Alicante i Spania, Tunisia i Afrika, Santorini i Hellas og Nice i Frankrike. Varierte reisemål til lave priser:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer