Masse tips til bypåsken

Skal du holde deg i byen i påsken? Her er tips til ting å finne på.

Publisert
Sist oppdatert

Ble det ingen hyttetur, sydenferie eller storbyhelg på deg denne påsken?

Kjedelig, synes du kanskje, men du skal vite at du ikke er alene. En undersøkelse i Dagbladet i fjor viste at bare 37 prosent drar på påskeferie - resten av oss holder seg hjemme.

Bor du i en av Norges største byer er en bypåske absolutt ikke å forakte. Det er noe helt spesielt når våren melder sin ankomst, og byen, som vanligvis er full av biler, stressede folk og shoppere, har total hvilepuls.

Hvem trenger klisterføre, utedass og harde hyttemadrasser når man kan kose seg i byen?

Her er tips til hva du kan finne på:

Slå deg ned på en utekaféPåsken kommer tidlig i år, men slik været er nå, virker det som om våren har kommet for fullt (og vinteren var jo bare så vidt innom). Blir det fint vær, er det bare å sette kursen mot en av byens utekafeer for en kaffe, eller kanskje årets første utepils? Husk solbriller, for vårsola er sterke saker.

I OSLO anbefaler vi et besøk på Ekebergkafeen, med panoramautsikt over Oslo og Operaen, som straks er ferdig. Andre alternativer er turistifiserte, men akk så populære, Aker Brygge. Litt mer tigerstadskred får du hvis du heller drar på en av uteserveringene langs Akerselva. Mekka under Doga, eller Riverside på andre siden av elven, for eksempel. Eller Isabella oppe på Alexander Kiellands plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer