Massivt fylleslagsmål i Syden

Sesongen i gang.

BRÅK: Turistsesongen på Mallorca har nettopp startet, og allerede har det brutt ut slagsmål der store politistyrker måtte gripe inn. Bildet er fra i fjor. Foto: AFP/NTB
BRÅK: Turistsesongen på Mallorca har nettopp startet, og allerede har det brutt ut slagsmål der store politistyrker måtte gripe inn. Bildet er fra i fjor. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mai er måneden der turistsesongen åpner i mange av Europas feriefavoritter.

Dette gjelder også Mallorca, som i flere omganger har meldt at de er lut lei av sanseløs fyll og slåssing.

Over 50 personer

I helga gikk det imidlertid hardt for seg i byen Magaluf da mer enn 50 personer fra forskjellige land endte i masseslagsmål, melder den spanske avisa Diario de Mallorca.

Saken er også omtalt av Flysmart24 her til lands.

Hendelsen skjedde på nattetid, og det som startet som en verbal krangel, endte i full slåsskamp.

Store politistyrker ble tilkalt for å roe ned situasjonen, og flere av de involverte stakk fra stedet da ordensmyndighetene dukket opp. De klarte imidlertid å få fatt i flere av dem.

Ingen skal ha blitt arrestert etter hendelsen.

Strammet inn

Som nevnt over har folk og myndigheter på Mallorca sett seg lei på fyll og bråk, og varslet strenge tiltak for å få bukt med dette.

De advarer blant annet butikker mot ulovlig alkoholsalg, og butikker som bryter dette kan få bøter på opp til 600 000 euro (over sju millioner kroner), meldte den engelskspråklige avisa Majorca Daily Bulletin nylig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.