Massivt fylleslagsmål i Syden

Sesongen i gang.

BRÅK: Turistsesongen på Mallorca har nettopp startet, og allerede har det brutt ut slagsmål der store politistyrker måtte gripe inn. Bildet er fra i fjor. Foto: AFP/NTB
BRÅK: Turistsesongen på Mallorca har nettopp startet, og allerede har det brutt ut slagsmål der store politistyrker måtte gripe inn. Bildet er fra i fjor. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mai er måneden der turistsesongen åpner i mange av Europas feriefavoritter.

Dette gjelder også Mallorca, som i flere omganger har meldt at de er lut lei av sanseløs fyll og slåssing.

PAKKETIPS: Bagasjen din kan bli borte når du reiser på ferie, både på utreise og innreise. Derfor er det lurt at du alltid pakker disse tingene i håndbagasjen. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Over 50 personer

I helga gikk det imidlertid hardt for seg i byen Magaluf da mer enn 50 personer fra forskjellige land endte i masseslagsmål, melder den spanske avisa Diario de Mallorca.

Saken er også omtalt av Flysmart24 her til lands.

Hendelsen skjedde på nattetid, og det som startet som en verbal krangel, endte i full slåsskamp.

Store politistyrker ble tilkalt for å roe ned situasjonen, og flere av de involverte stakk fra stedet da ordensmyndighetene dukket opp. De klarte imidlertid å få fatt i flere av dem.

Ingen skal ha blitt arrestert etter hendelsen.

Strammet inn

Som nevnt over har folk og myndigheter på Mallorca sett seg lei på fyll og bråk, og varslet strenge tiltak for å få bukt med dette.

De advarer blant annet butikker mot ulovlig alkoholsalg, og butikker som bryter dette kan få bøter på opp til 600 000 euro (over sju millioner kroner), meldte den engelskspråklige avisa Majorca Daily Bulletin nylig.

Det vil også være flere politistyrker i gatene for å overholde de nye reglene, som blant annet går på drikking på åpen gate og støyende oppførsel.

I alvorlige tilfeller kan turister bli ilagt bøter på opptil 3000 euro (35 000 kr).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer