Mat, vin og JLo

Kylling og ris hos Jennifer Lopez, tex-mex hos Rolling Stones-bassist Bill Wyman og sushi hos Jonny Depp. Finn ut hvor og hva du spiser når verdensstjernene går kjøkkenveien.

Publisert
Sist oppdatert

At alle trenger et ekstra ben å stå på er noe verdensstjernene har innsett, og musikere, skuespillere og adelige svinger seg nå også på kjøkkener, barer og hoteller verden rundt.

Europa

Paris: Jonny Depp, Sean Penn og John Malkovich har gått sammen om et hypertrendy serveringsetablissement oppkalt etter den legendariske surrealistfotografen som virket under navnet Man Ray (1890-1976). Jetsett fra hele verden er observert over sushi- og woktallerkenene i stjernerestauranten.

Ekstern lenke:Man ray

Spania: Andalucías store eksportartikkel, Antonio Banderas, har åpnet en biff- og tapasrestaurant, La Posada de Antonio, i hjembyen Malága.

Adresse: Calle Granada 33, MalágaTlf.: + 34 - 952 217 069

London: Rolling Stones og klissete fingre? Rolling Stones-bassisten, Bill Wyman, har entret restaurantbransjen, og resultatet har blitt spisestedet Sticky Fingers. På menyen står det grill, pasta, tex-mex, burgere og sandwicher. Restauranten skryter av å ha hatt David Beckham, Stephanie av Monaco og Diana Ross som gjester.

Adresse: 1a Phillimore GardensTlf.: + 45 - 0207 9385338

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer