Mayliss er tilbake fra den øde øya

Spiste firfirsler og maur for å overleve.

Her er alle eventyrerne som dro av gårde til den øde øya. Mayliss Blix sitter som nummer tre fra høyre. Foto: Mayliss Blix
Her er alle eventyrerne som dro av gårde til den øde øya. Mayliss Blix sitter som nummer tre fra høyre. Foto: Mayliss Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det første vi gjorde da vi kom tilbake til hovedøya var å gå rett til Thai Pancake House, hvor vi kjøpte sjokolademilkshake og pannekaker med banan og peanøttsmør. Vi gikk ikke engang innom hotellet først, men kom så skitne og slitne vi var. Vi hadde ikke engang penger til å kjøpe maten så vi måtte låne av journalisten som hentet oss på øya, forteller Mayliss Blix (34) til DinSide.

Mayliss Blix er en av deltakere som var med på prosjektet Life To The Limit hvor ti frivillige deltakere skulle tilbringe en måned på en øde øy i Thailand. DinSide skrev om eventyret som ventet henne tidligere i år.

Ideen kom fra venninnen til Mayliss, Huenu Solsona, som alltid hadde hatt en ønske om å gjøre noe slikt, men ikke ville gjøre det med et kamerateam tilstede. Derfor organiserte hun en ekspedisjon på egen hånd, og skaffet deltakere blant annet ved hjelp av Facebook. Der fant hun personer som var interessert i å prøve seg som øyboere på en øde øy i en måned.

Fra 1. april til 1. mai skulle deltakerne bli møtt med utfordringer som å fange mat og holde ut med den voldsomme tropiske varmen. I tillegg fantes det bare én kilde til ferskvann på øya. Dette ville altså ikke bli noen ferietur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer