Med 17. mai kommer sommeren

Og neste uke blir det enda bedre!

Jippi, nå blir det full sommer for veldig mange av oss! Foto: Nancy Bundt/Innovasjon Norge
Jippi, nå blir det full sommer for veldig mange av oss! Foto: Nancy Bundt/Innovasjon Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Barn over hele landet har gledet seg i flere uker allerede, og selv for oss voksne er det ikke så lett å la være å smile forventningsfullt når vi hører den lokale skolens musikkorps marsje forbi mens de spiller "When the saints go marching in", eller en annen livat korpslåt. Eller er det bare meg?

Uansett, på søndag er det 17. mai, og den dagen er vi jo glad i, og enda gladere blir vi når meteorologene lover oss knallvær og sommertemperaturer!

Hvis dette gjorde denne onsdagen litt lysere, skal du bare høre her: Utover neste uke blir det enda bedre vær, og temperaturer opp mot 23 grader på Østlandet.

Og fint vær, det blir det over hele landet. Her ser du hvordan været blir i de forskjellige byene i landet:

17. mai er dagen for å vise frem bunadsstasen, og folkedanstrinnene, dersom du kan dem. Foto: Nancy Bundt/Innovasjon Norge
17. mai er dagen for å vise frem bunadsstasen, og folkedanstrinnene, dersom du kan dem. Foto: Nancy Bundt/Innovasjon Norge Vis mer


Oslo kan vente seg 19 grader og strålende sol på 17. mai. Og i dagene neste uke stiger temperaturen til over 20 grader. Det er meldt opp i 23 grader og lettskyet pent vær neste onsdag, og også fint på Kristi Himmelfartsdag. Holder dette seg, ser det veldig bra ut for langhelgen neste uke.

Lillehammer er det meldt 16 grader og strålende sol på 17. mai - perfekt bunadvær. Finværet holder seg så lenge langtidsvarselet tør spå, og det er frem til torsdag neste uke. Temperaturene vil stige opp mot 21 grader tirsdag og onsdag, med lettskyet pent vær.

I Tønsberg er det meldt om 17 grader og strålende sol på 17. mai. Temperaturene stiger opp mot 20 grader neste uke, og det blir 21 grader neste onsdag, men da holder et skylag solen unna.

På Sørlandet blir det ikke like fint. I Kristiansand er det på 17. mai meldt 13 grader og overskyet vær. Men, fra mandag av kommer sola og jager skyene unna, og temperaturene stiger til 16. grader.

I Stavanger kan folk vente seg lettskyet pent vær og 14 grader på 17. mai. Så forsvinner skyene, og strålende sol med 15 grader blir oppskriften neste uke.

I Bergen blir det 15 grader og overskyet på 17. mai, men den flotte bergensbunaden vil nok lyse opp, likevel. Og dessuten kommer sola på mandag, og det blir finfint vær og opp i 17 grader utover neste uke.

I Ålesund kan folk glede seg til en helt strålende helg. Fra i dag og helt til torsdag i neste uke vil finværet dominere, og 17. mai blir det sol og 14 grader.

I Trondheim er det også meldt finvær, med 17 grader og strålende sol på 17. mai. Dette øker til 18 grader fra mandag av, men på Kristi Himmelfartsdag blir det overskyet.

I Bodø blir det også finfint vær og 10 grader på nasjonaldagen. Det fine været fortsetter i neste uke, med temperaturer på 8-11 grader.

I Tromsø vil godværet de har nå holde seg, og på 17. mai er det meldt 13 grader og strålende sol. Været holder seg bra frem til onsdag, da det blir overskyet, men på Kristi Himmelfartsdag blir det lettere igjen. Temperaturene svinger mellom 9 og 12 grader.

Værvarselet er hentet fra www.yr.no onsdag 13. mai på morgen. Vi håper at værvarselet holder, men husk at langtidsvarsler ikke alltid er til å stole på.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer