Med 17. mai kommer sommeren

Og neste uke blir det enda bedre!

Jippi, nå blir det full sommer for veldig mange av oss! Foto: Nancy Bundt/Innovasjon Norge
Jippi, nå blir det full sommer for veldig mange av oss! Foto: Nancy Bundt/Innovasjon Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Barn over hele landet har gledet seg i flere uker allerede, og selv for oss voksne er det ikke så lett å la være å smile forventningsfullt når vi hører den lokale skolens musikkorps marsje forbi mens de spiller "When the saints go marching in", eller en annen livat korpslåt. Eller er det bare meg?

Uansett, på søndag er det 17. mai, og den dagen er vi jo glad i, og enda gladere blir vi når meteorologene lover oss knallvær og sommertemperaturer!

Hvis dette gjorde denne onsdagen litt lysere, skal du bare høre her: Utover neste uke blir det enda bedre vær, og temperaturer opp mot 23 grader på Østlandet.

Og fint vær, det blir det over hele landet. Her ser du hvordan været blir i de forskjellige byene i landet:

Oslo kan vente seg 19 grader og strålende sol på 17. mai. Og i dagene neste uke stiger temperaturen til over 20 grader. Det er meldt opp i 23 grader og lettskyet pent vær neste onsdag, og også fint på Kristi Himmelfartsdag. Holder dette seg, ser det veldig bra ut for langhelgen neste uke.

Lillehammer er det meldt 16 grader og strålende sol på 17. mai - perfekt bunadvær. Finværet holder seg så lenge langtidsvarselet tør spå, og det er frem til torsdag neste uke. Temperaturene vil stige opp mot 21 grader tirsdag og onsdag, med lettskyet pent vær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer