Med bikini og badebukse i lomma

Jorden rundt, men helst på stranda.

Publisert
Sist oppdatert

Vi er i bossanova-modus og er mer enn klar for lettkledd moro verden rundt. Målet er å se verden, men aldri peile oss særlig langt vekk fra bølger, strandbomser, sandslott, surfehelter og itzy-bitzy bikinier.

Den store reiseruta

Utgangspunktet for reiseruten er å dra vestover og å ikke hoppe for mye opp og ned langs kontinentene, ferien skal jo være behagelig må vite. Den skal også være gjennomførbar. Etter å ha surfet på nettet og bladd i atlaset kommer vi frem til denne ruta.

Norge – Portugal – Brasil – Los Angeles – Tahiti – Australia – Thailand – Norge

Vi har spurt to reisebyråer om prisoverslag på reiseruta. Globetrotter i Oslo selger en såkalt One World Explorer-billett. Med denne billetten er det ikke mulig å stoppe i Europa. Globetrotter-billetten følger den oppsatte ruta med unntak av Portugal. Prisen kommer på 23.100 kroner pluss skatter og avgifter. En rekke flyselskaper står bak denne spesielle billetten: British Airways, Finnair, American Airlines, Cathay Pacific, Air Lingus, Iberia og Quantas.

Flytid

Oslo – Lisboa: Cirka 5,5 timer med mellomlanding inkludert.Lisboa – Rio de Janeiro: 12 timer inkludert en stopp.Rio de Janeiro- Los Angeles: Cirka elleve timer inkludert en stopp.Los Angeles – Papeete: Cirka 8,5 timer.Papeete – Sydney: Cirka 10 timer inkludert mellomlanding.Sydney – Bangkok: 9 timer.Bangkok – Oslo: Cirka 13 timer inkludert mellomlanding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer