Med dansebein på tur

Vi vil på Dansecruise, sier de, og lurer på hvor de da skal henvende seg.

Publisert
Sist oppdatert

Jeg og noen venner av meg som reiser land og strand rundt på Dansegallaer, har nå lyst å prøve disse dansecruisene som fra tid til annen går enten i Karibia eller andre steder. Hva skal vi gjøre???

Ikke pakk lakkskoene med en gang ...

Norwegian Cruise Lines (NCL) hadde flere dansegalla-cruise ombord på SS Norway for noen år tilbake. Siste cruise for et par år siden, greide de ikke å fylle båten, og da bestemte de seg for å legge den typen arrangementer på is.

- Når man skal fylle en hel båt med 2.000 passasjerer, krever det stor interesse. De første turene var smekk fulle, men siste gang greide vi ikke å selge alle plassene. Nye dansecruise står ikke på tapetet foreløpig, forteller de i bookingtjenesten hos NCL.

En operatør som arbeider med skreddersøm av gruppereiser, Atlantic Reiser, har av og til åpne gruppeturer med dansehelg på Hurtigruta. De organiserte en slik tur i vår, og antar at de vil arrangere flere. Neste tur er imidlertid ikke fastsatt. Disse turene har vanligvis gått fra fredag til søndag.

- Vi har også medlemsturer, for eksempel for medlemmer i COOP, og da er det enkelte dansehelger på listene, forteller de hos Atlantic Reiser i Elnesvågen. De kan kontaktes på 71268890 for spørsmål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer