Med fokus på midtpartiet

Fra penisfutteral til stringtruse - suvenirvariantene inspirert av menneskenes kroppslige midtparti er uendelige.

Publisert
Sist oppdatert
Undertøy prydet med det britiske flagget finnes overalt i London.
Undertøy prydet med det britiske flagget finnes overalt i London. Vis mer


Gaver til midten

Hva vi har på oss der nede, er som regel en privatsak. Men ikke om vi lar oss inspirere av mannen i reklamen fra Reisefeber - han som tropper opp på møte ikledt skjorte og penisfutteral. Så hvor kan da du som fristes til å følge denne moten skaffe deg noe lignende? Jo, dra til Papua Ny Guinea - der blir slike fortsatt produsert og benyttet lokalt.

Orientalsk erotika

I østen er de ikke like protestantiske i sin omgang med sex og kjønn. Så her finnes store mengder gjenstander som nok vil vekke oppsikt i heimen etter reisen. I Kina finnes for eksempel flere "naturlegemidler" som skal sikre både fertilitet og potens. Reinsdyrhorn, slangetestikler, tigerpeniser ... vel bekomme!

I Japan har de en egen fruktbarhetsfestival, Hounen Matsuri eller fallosfestivalen. Berømt og beryktet for høydepunktet som handler om paraderingen av en 2,5 meter lang fallos gjennom byens gater. Og hva spiser du her? Penisformede godterier for eksempel.

Flere falloser kan du finne også i Thailand. Ikke til å spise, men til å bringe lykke. Små surrogat-peniser som kalles Palad Khik brukes av gutter og menn under tøyet. De henger i en snor til side for kjønnsorganet, og skal tiltrekke seg enhver form for negativ magi som rettes mot dette viktige området av kroppen. Noen typer blir også båret av kvinner for beskyttelse mot uønsket magisk påvirkning.

Vestlig variant

Litt mer ordinære suvenirer, men kanskje også mer brukervennlige er stringtrusene du nesten ikke kan unngå å se i den britiske hovedstaden. De er helst dekorert med det britiske flagget og finnes i utallige varianter. Hva med en der flagget er sydd på med paljetter?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer