Med heis til topps

Her kan du ta sykkelen til topps.

Publisert
Sist oppdatert

Med heis til topps kan du sette utfor utfordrende downhill-løyper eller sykle en roligere tur innover fjellet. Valget er ditt, men mange skidestinasjoner gjør dette mulig med sommeråpne skiheiser, melder Fjellinfo.no.

Fjellinfo kan melde om bra vær på flere av Norges fjelldestinasjoner. Sammen med mange arrangementer og et stort antall aktiviteter, er det duket for en knallstart på sommeren i fjellet.

Alpindestinasjonene satser i år ekstra mye på å gjøre sommersesongen i fjellet så attraktiv som mulig. Det er særlig vandring, tursykling og utforsykling som er i fokus. Hele 10 alpinanlegg har heiser som kan frakte deg og sykkelen din til toppen av alpinanlegget, enten det er for utfordrende utforsykling nedover spesialbygde løyper, eller for å nyte en rolig sykkeltur i høyden.

Dette er downhill-sykling

Utvidet tilbud

Hafjell Bike Park er Norges største terrengpark for sykling, og den første som åpnet for sykling med heis opp igjen. Sykkeltilbudet her er også utvidet med nye løyper, større sykkelpark i utleie, flere åpne kafeer, kiosk og ny sykkeltrasé nordover fra Mosetertoppen mot Liesetra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer