Med øye for hete dager

Årets solbriller er bra for øynene - de mikrosmå modellene med miniglass er definitivt ute av motebildet.

Publisert
Sist oppdatert

Solbrillene blir stadig større. I disse dager finner noen riktig gigantiske 70-talls flashbacks veien ut i gatene. Lyst til å se ut som mor gjorde i unge år? Eller ruger du på tåredryppende pilotdrømmer? Denne våren finner vi briller som kan gi oss de rette følelsene.

Se briller fra 149 til 2.500 kronerHva beskytter best?

Skroll ned for mer.For deg som ikke fabler om retrobriller er det mange andre måter å fremstå som både moteriktig og solskjermet i år. Vi har funnet briller med perledetaljer og krystaller, gradert speilglass og gradert farget glass, fargerike plastinnfatninger, tynne metallrammer og kombinasjoner av plast og metall. Eller hva med litt slangeskinn over ørene?

Skjerming

Skjermbrillene er fortsatt en hit, men de kommer med litt mer innfatninger, litt skarpere kanter og litt mindre innsektfølelse i år. Graderte glass og de typiske lyse kafébrillene finner vi fortsatt. Hett i år er graderte speileffekter på brillene. Fargemessig er glassene mer nøytrale jevnt over - færre modeller med riktig spreke glass i rødt, gult, rosa og blått. Mer av de mer øyevennlige brune, grå og grønne nyansene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer