Medlemskortene som gir reiserabatter

Reisen kan bli flere tusen kroner billigere med det rette medlemskapet.

Publisert
Sist oppdatert

Det kryr av medlemskort med fordelsprogrammer. Det er ikke mange butikkene du kan gå i lengre, uten å bli spurt om du har medlemskort, eller om du vil ha det om du ikke allerede har et.

Lommeboka er fullt av medlemskort; et for frisøren, et for treningssenteret, et for dagligvarebutikken, et for klesforretningen, et for bilforbundet og kanskje et for idrettsforeningen eller sangforbundet?

De aller fleste type medlemskort har et fordelsprogram for sine medlemmer. Dette innebærer ofte tilbud og rabatter på tjenester og produkter som gjerne ikke har noe med forretningen du har medlemskap i som sådan. Problemet er kanskje å huske alle rabattene som de forskjellige medlemskapene gir.

Husk at mange medlemskap krever en medlemsavgift. Om du kun er ute etter reisefordelene - kanskje billigere hotellovernatting - så bør du vurdere kostnaden ved medlemskapet opp mot besparelsen som ligger i rabatten.

Her er en oversikt over noen av de vanligste medlemskapene, med medlemsfordeler som omfatter reiserelaterte tjenester:

Boligbyggelag:

Hos organisasjonen Norske Boligbyggelag finner vi et 80-talls boligbyggelag rundt om i Norges land. De fleste av disse har diverse medlemsfordeler av forskjellig art, innen bolig, bygg, forsikring, kultur - og reiser. Vi kan naturlig nok ikke ramse opp alle reiserelaterte fordeler i 80 boligbyggelag, men tar med medlemsorganisasjonene i de største byene. Vi oppfordrer deg samtidig til å sjekke medlemsfordelene i ditt lokale boligbyggelag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer