Megaparty i Whistler

Det store skistedet i Canada, Whistler, fyller både by og bakker med en gigantisk festival med ski, snowboard og musikk i sentrum.

Snowboard i Whistler.
Foto: Lasse Solheim
Snowboard i Whistler.
Foto: Lasse Solheim Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For syvende år på rad klasker skistedet Whistler til med en kjempefestival der musikk og snø forenes i et ti dager langt evenement. Dette er Nord-Amerikas største ski- og musikkfestival, og for mange en glimrende måte å si farvel til vinteren.

Konkurranser, musikk og fest

Festivalen varer fra 12. til 21. april, og kombinerer TV-sendte konkurranser i bakkene, med gratis utendørskonserter med noen av kontinentets heteste band, fotokonkurranser, filmpremierer og endeløse fester. Her er noen av høydepunktene foruten snowboardmesterskapet som allerede er avsluttet første helg:

The Orage Big Air- enkelt og greit - her er det høyde i sprangene og luft under skiene som teller. Her skal det arrangørene kaller skisportens rockestjerner, konkurrere.

Daglige gratiskonserterFra 15 til 18 hver dag holdes gratiskonserter på festivalens hovedscene. Noen av showene forventer 15.000 besøkende. Konsertseriene er kjent for å finne store stjerner før de slår gjennom, så her har du muligheten til å høre fremtidens frontfigurer innen rock, reggae, hip hop og soul.

HundeparadeLørdag 20. april kan du kose deg med parader av menneskets beste venn. Dette er ingen vanlig hundeutstilling, men et hundekostymeparty og konkurranser om hvilke hunder og eiere som ligner mest på hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer