Mellom alligatorer og hjuldampere

Franskinspirert og livlig ved Missisippi. New Orleans er het, annerledes og full av musikk. Vi har vært der…

Publisert

Av Tommy Pedersen og Tor-Erik Berg

STORBY: Når du går ut i den dampende og duftende varmen blir plutselig den lange flyturen verdt strevet. Et besøk i New Orleans i det sørlige USA (staten Louisiana) er gjerne en varm opplevelse. Vi har vært der og funnet ut hva du absolutt må få med deg fra en av de mest spesielle byene i USA.

Sentralt og dyrt - eller gangavstand og billig

Turen inn fra flyplassen til sentrum trenger du ikke bekymre deg for. Det er lett å få taxi. Reisen inn til byen koster omkring 21 dollar, hvis man er tre eller flere koster det åtte dollar pr person.

Det mest populære området å bo i for turister er det eldste området i byen: French Quarter. Det er også her det er dyrest. Er du villig til å bo litt utenfor French Quarter, er det gode hotellrom til en lavere pris i Garden District - et vakkert boligområde preget av elegante sørstatshjem med velstelte hager. Hvis du ikke har noe imot å gå i ca. 30 minutter for å komme deg til sentrum er dette stedet for deg. Noen av hotellene i Garden District opererer med "shuttlebus" inn til sentrum, dette er et godt tilbud til deg som ikke ønsker å gå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer