Mellom tomater og testikler

Festivaler for enhver smak …

Publisert
Sist oppdatert

En av de lettest tilgjengelige festivalene for mange nordmenn, er Tomatina i Spania. I slutten av august brukes en hel formiddag til én ting i den spanske byen Buñol; tomatkasting. Den store ketsjupkrigen føres med tonnevis av tomater som i tidlige morgentimer fraktes inn i bykjernen i digre lastebiler. Alle slåss med alle, og enhver tilskuer er et takknemlig mål for det klissete skytset. Tips: Ta med engangskamera, vaskbare klær og vernebriller.

Ekstern lenke:Tomatina på nett

Fallosfestival

I Japan kjenner ikke alle til denne merkverdigheten, men Hounen Matsuri avholdes hvert år den 15. mars, og kalles populært penisfestivalen. Innbyggerne i landsbyen Komaki tar hvert år ut sin to meter høye landsbyfallos som paraderes rundt for fruktbarhetens skyld. Tradisjonen går 1.500 år tilbake, og titusener av tilreisende kommer hvert år for å oppleve festivalen.

Ekstern lenkeMer om Hounen Matsuri

Fargesprakende griseri

Hvert år i månedsskiftet februar/mars er det klart for å hilse sommerens ankomst nord i India. Brisne på marihuanabaserte bhang og Thandai går høye og lave til angrep på hverandre med herlige fargebomber. Det handler om å slenge mest mulig fargepulver, gulul på hverandre, og turister er spesielt populære mål for bombene. Vær forsiktig om du er blond – du kan regne med at fargen blir sittende i håret i dagevis etterpå!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer