Mellom tomater og testikler

Festivaler for enhver smak …

Publisert
Sist oppdatert
Tomatina er en av de mest grisete festivalene i Europa.
Tomatina er en av de mest grisete festivalene i Europa. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


En av de lettest tilgjengelige festivalene for mange nordmenn, er Tomatina i Spania. I slutten av august brukes en hel formiddag til én ting i den spanske byen Buñol; tomatkasting. Den store ketsjupkrigen føres med tonnevis av tomater som i tidlige morgentimer fraktes inn i bykjernen i digre lastebiler. Alle slåss med alle, og enhver tilskuer er et takknemlig mål for det klissete skytset. Tips: Ta med engangskamera, vaskbare klær og vernebriller.

Ekstern lenke:

 • Tomatina på nett
 • Fallosfestival

  I Japan kjenner ikke alle til denne merkverdigheten, men Hounen Matsuri avholdes hvert år den 15. mars, og kalles populært penisfestivalen. Innbyggerne i landsbyen Komaki tar hvert år ut sin to meter høye landsbyfallos som paraderes rundt for fruktbarhetens skyld. Tradisjonen går 1.500 år tilbake, og titusener av tilreisende kommer hvert år for å oppleve festivalen.

  Ekstern lenke

 • Mer om Hounen Matsuri
 • Fargesprakende griseri

  Hvert år i månedsskiftet februar/mars er det klart for å hilse sommerens ankomst nord i India. Brisne på marihuanabaserte bhang og Thandai går høye og lave til angrep på hverandre med herlige fargebomber. Det handler om å slenge mest mulig fargepulver, gulul på hverandre, og turister er spesielt populære mål for bombene. Vær forsiktig om du er blond – du kan regne med at fargen blir sittende i håret i dagevis etterpå!

 • Les DinSide Reises rapport fra Holi-festivalen
 • Baller

  Har du baller, syns du kanskje dette blir over kanten. Har du derimot lyst til å smake på baller, er testikkelfestivalen i Clinton, Montana stedet å besøke. Her står fjelløsters, eller på godt norsk, okseballer, i fokus. Parader, levende musikk, party og rodeo hører også med. Årets festival starter den 16. september og varer til den 20.

  Og som en advarsel kan vi sitere turistinformasjonen i Montana:

  Denne begivenheten er for et voksent publikum, sannsynligvis ikke passende for barn under 21 år.

  Ekstern lenke:

 • Testikkelfestivalen
 • Tilbake til innledningen

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer