Meny og priser

Oro restaurant og bar har lagt seg i et eksklusivt felt i Oslos matverden, og har umiddelbart oppnådd mye ros, høye terningkast og den viktigste hederen - en stjerne i Michelinguiden.

Publisert
Sist oppdatert

I baren lar vi oss umiddelbart imponere av dekorflaskene i disken, hvorav en er påtrykt det hederlige årstall 1795! Her får du altså servert Madeira fra slutten av 1700-tallet. Vel og merke om du kan bla opp den nette pris av 24.495 kroner for flasken. Og nei, det er ikke den samme flasken som står i disken. En bardisk er ikke et egnet lagersted for så edle varer, bekrefter bartender Kai Lyche, som forklarer at flaskene vi ser innglasset i Platas disk, er dummyflasker. Kun av dekorativ art.

Meny

Restaurantsjef Jakobsen viser oss menyen, som gir flere valg. Du kan benytte deg av full pakke - en smak av Oro. 995 kroner koster dette valget som gir deg ni retter. Blir det for mye, kan du velge fiskemenyen Harmoni som består av seks retter. 855 kroner er prisen. Begge disse variantene gjelder for bestilling av hele bordet. For grøntelskere har restauranten egen vegatarmeny bestående av tre retter til 475 kroner. Handler du à la carte, får du forretter mellom 235 og 285 kroner, fiskeretter til priser fra 335 til 345 kroner og kjøttretter mellom 345 og 365 kroner. Dessertutvalget spenner fra 120 til 150 kroner per rett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer