Mer luksus på danskebåten

Ferden til Kongens by blir enda dejligere.

Slik ser nye Commodore DeLuxe ut. Foto: DFDS Seaways
Slik ser nye Commodore DeLuxe ut. Foto: DFDS Seaways Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DFDS har pusset opp skipet Crown of Scandinavia for 20 millioner kroner. Dermed har skipet fått samme lekre stil som Pearl of Scandinavia.

- Vi har pusset opp alle Commodorelugarene bortsett fra Balcony. De var så fine at vi beholdt dem som de var, sier Vivian Sivertsen, administrerende direktør i DFDS Seaways Norge til DinSide.

- Vi syntes lugarene trengte et løft, og luksuslugarene er dem vi selger først. Hadde jeg kunnet, skulle gjerne gjort om alle lugarene til luksuslugarer, for såpass populære er de, sier Sivertsen.

Se bilder lenger ned i artikkelen.

Prisen på en Commodore-lugar ligger på rundt 3.300 kroner tur/retur på minicruise til København for to personer (frokost inkludert). Da får du syv timer i København.

- Vi har også pusset opp alle restaurantene på Crown, og flyttet gourmetrestauranten Marco Polo til et annet sted ombord, der den får bedre havutsikt.

7 Seas og Explorers Steakhouse har blitt utvidet med 30 plasser hver, for å dekke etterspørselen. Også skipets à la carte restaurant, Blue Riband, er bygget om, blant annet for å gi plass til større selskaper.

- Blue Riband har fått skinnstoler i beige nordiske farger, og vi har fjernet all typisk skipsmessing, vi har fått bedre belysning og det er blitt veldig delikat, sier Sivertsen.

- Ikke mer tepper med mønster som gjør at du blir svimmel?

- Nei, vi har prøvd å tone det ned. Det handler om å fornye seg, og vise kundene at vi er litt med i tiden. Asiatiske lugarer var hot en gang i tiden, men er ikke det nå.

Samme stil på Crown og Pearl

Oppussingen av Crown of Scandinavia følger oppussingen av søsterskipet Pearl of Scandinavia i fjor. Dermed har DFDS modernisert begge skipene som seiler til København.

- Det er viktig at skipene våre som seiler mellom samme destinasjoner er så like så mulig, slik at det ikke spiller noen rolle for gjestene hvilket skip de havner på. Men de to skipene er jo ikke helt like, sier Sivertsen.

Rederiene er ivrige på å tilby sine gjester moderne luksus. Sjekk denne artikkelen for å se hvordan verdens største cruiseskip, det splitter nye Oasis of the Seas, ser ut.Plass til familien

DFDS gjester har etterspurt flere luksuslugarer med plass til mer enn to personer. Derfor er det nå satt inn en ekstra sovesofa i mange av rommene, slik at de kan passe for familier på fire. Det er også laget dører mellom noen av lugarene, som gjør at passasjerer som reiser sammen kan få adgang til hverandres rom.

Klesbutikken er også blitt pusset opp og utvidet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer