Mer luksus på danskebåten

Ferden til Kongens by blir enda dejligere.

Slik ser nye Commodore DeLuxe ut. Foto: DFDS Seaways
Slik ser nye Commodore DeLuxe ut. Foto: DFDS Seaways Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DFDS har pusset opp skipet Crown of Scandinavia for 20 millioner kroner. Dermed har skipet fått samme lekre stil som Pearl of Scandinavia.

- Vi har pusset opp alle Commodorelugarene bortsett fra Balcony. De var så fine at vi beholdt dem som de var, sier Vivian Sivertsen, administrerende direktør i DFDS Seaways Norge til DinSide.

- Vi syntes lugarene trengte et løft, og luksuslugarene er dem vi selger først. Hadde jeg kunnet, skulle gjerne gjort om alle lugarene til luksuslugarer, for såpass populære er de, sier Sivertsen.

Se bilder lenger ned i artikkelen.

Prisen på en Commodore-lugar ligger på rundt 3.300 kroner tur/retur på minicruise til København for to personer (frokost inkludert). Da får du syv timer i København.

- Vi har også pusset opp alle restaurantene på Crown, og flyttet gourmetrestauranten Marco Polo til et annet sted ombord, der den får bedre havutsikt.

7 Seas og Explorers Steakhouse har blitt utvidet med 30 plasser hver, for å dekke etterspørselen. Også skipets à la carte restaurant, Blue Riband, er bygget om, blant annet for å gi plass til større selskaper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.