Mer motorisert galskap

Publisert
Sist oppdatert

Vi testet ATV-kjøring på Aruba som en del av en pakke der vi også prøvde diverse snorkle- og dykkeaktiviteter etterpå. Og at det var godt med en dukkert etter turen, det kan vi love.

ATV Mania kalles turen vi var med på, og den finnes i to utgaver: En for amatørene og en for viderekomne. Prisene er henholdsvis 75 og 99 dollar (530 og 700 kroner) per person. Første variant går over tre timer, mens andre variant tar hele dagen. Arrangøren er De Palm Tours.

Andre varianter

Et søk på nett avslører raskt at dette ikke er eneste alternativ for den som vil ralle gjennom naturen per motor. Det amerikanske kontinentet svømmer over at tilbud for firehjulte motorsykkeleventyr. I Whistler i Canada forsøker man for eksempel å lokke sommerturistene med ATV-turer i skibakkene. Flere steder i Canada og USA finnes egne ruter for firehjulinger. Og hva med bjørnesafari i Alaska, eller jungeltur i Mexico per ATV? I Europa kan du kanskje fristes av alpine varianter med ATV i Sveits. Flere steder er det også mulig å leie firehjulinger for kjøring på vei uten guide.

Vintervarianten

En tur over svenskegrensen er alt som skal til for å oppleve vintervarianten av motoriserte natureventyr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer