Mer om mat og shopping

Publisert
Sist oppdatert


Spise

Ved siden av Baskerland regnes Katalonia for å være blant de beste spanske matregionene; restauranten er utallige, og de riktige katalanske kjøkenene serverer mat med varer fra fjellene, fra jordbruksområdene og fra Middelhavet.

Unngå Las Ramblas: Ikke spis på Ramblas. Mange barcelonesere unngår også restaurantene i Barri Gòtico/Born; de mange turistene gjør at kokkene arbeider raskt og halvhjertet. De mange trendy serveringsetablissementene ramses opp i mote- og trendmagasiner, er ofte lekrere enn selve maten.

La Polpa Lekker og innbydende fusionmat i flotte lokaler i dyre Eixample. Hovedrettene ligger på cirka 5-8 euro. Bordbestilling nødvendig i helgene.

(Carrer Enric Granados 69, tlf.: + 34 - 93 323 8308)

Restuaurante Zarautz: God baskisk kvalitetsmat og deilige gode tapas med beliggenhet i den rufsete bydelen Sants.

(Elisi 13/ Rector Triado, tlf.: + 34 - 93 325 2813, grønn linje til Tarragona)

Xampanyet: Hjemmetappet cava og gode tapas mellom turister og klinende nabolagsfolk. Husets spesialitet; ramsalt frisk ansjos. Forvent ingen luksus i denne familiedrevne sjappa.

(Xampanyet, Montcada 22 tlf.: + 34 - 93 319 7003)

El Bistro de Bruno: Kvalitetsmat til overkommelige priser.

(Carrer Oliana, 14, linje fem på metroen til Diagonal, skift så til Ferrocarriles de la Generalitat de Cataluña og gå av på Muntaner)

Les mer:
Tips om tapas
CAVA: På en gyllen snurr
Farlig fet middelhavsmat

  • Tilbake til innledningen
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer