Mer om mat og shopping

Publisert
Sist oppdatert

Spise

Ved siden av Baskerland regnes Katalonia for å være blant de beste spanske matregionene; restauranten er utallige, og de riktige katalanske kjøkenene serverer mat med varer fra fjellene, fra jordbruksområdene og fra Middelhavet.

Unngå Las Ramblas: Ikke spis på Ramblas. Mange barcelonesere unngår også restaurantene i Barri Gòtico/Born; de mange turistene gjør at kokkene arbeider raskt og halvhjertet. De mange trendy serveringsetablissementene ramses opp i mote- og trendmagasiner, er ofte lekrere enn selve maten.

La Polpa Lekker og innbydende fusionmat i flotte lokaler i dyre Eixample. Hovedrettene ligger på cirka 5-8 euro. Bordbestilling nødvendig i helgene.

(Carrer Enric Granados 69, tlf.: + 34 - 93 323 8308)

Restuaurante Zarautz: God baskisk kvalitetsmat og deilige gode tapas med beliggenhet i den rufsete bydelen Sants.

(Elisi 13/ Rector Triado, tlf.: + 34 - 93 325 2813, grønn linje til Tarragona)

Xampanyet: Hjemmetappet cava og gode tapas mellom turister og klinende nabolagsfolk. Husets spesialitet; ramsalt frisk ansjos. Forvent ingen luksus i denne familiedrevne sjappa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer