Messetilbud på reiser til fjerne land

På reiselivsmessen er det mange kroner å spare. 3.010 kr på din neste luksussafari, for eksempel. Alternativt kan to stykker reise en miniuke til Mallorca for beløpet du sparer. DinSide gir deg oversikten.

Publisert
Sist oppdatert

Til fjerne himmelstrøk

En 11-dagers luksussafari til Sør Afrika med Store Verden Reiser koster 13.490 kroner hvis du bestiller før 1. februar. Da sparer du 3.010 kroner. Dette kan du for eksempel bruke på en miniuke til Mallorca for to med Ving, men da må du huske å bestille på messen. Mange av reisene må du nemlig booke der for å få glede av messerabatten. Magellan Tours kjører messetilbud til både Mauritius (fra kr 11.900 for 10 dager) og Seychellene (fra 11.780 for 7 dager) og Royal Orchid Holidays kjører en kampanje på flybilletter til Thailand fra 5.000 kroner om du reiser mellom 17. april og 17. juni.

Det er også en rekke gode tilbud på reiser til våre 'nye' ferieland, for eksempel får du en langweekend på hotell i Tallin fra 2.300 per person i dobbeltrom.

Kun overnatting

På de litt nordligere breddegrader er det en del gode tilbud å hente på overnattinger. En rekke danske kroer og hoteller har gått sammen om en pakke med to netter, inkludert frokost og to-retters middag til 795 dkr per pers i dobbeltrom, og Linx tilbyr 2 netter på hotell i Stockholm for 1.025 kroner per person i dobbeltrom, men dette må bestilles på internett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer