Messetilbud på reiser til fjerne land

På reiselivsmessen er det mange kroner å spare. 3.010 kr på din neste luksussafari, for eksempel. Alternativt kan to stykker reise en miniuke til Mallorca for beløpet du sparer. DinSide gir deg oversikten.

Publisert
Sist oppdatert

Messetilbud på reiser til fjerne land

  1. Billigste pakketurer til Syden


Til fjerne himmelstrøk

En 11-dagers luksussafari til Sør Afrika med Store Verden Reiser koster 13.490 kroner hvis du bestiller før 1. februar. Da sparer du 3.010 kroner. Dette kan du for eksempel bruke på en miniuke til Mallorca for to med Ving, men da må du huske å bestille på messen. Mange av reisene må du nemlig booke der for å få glede av messerabatten. Magellan Tours kjører messetilbud til både Mauritius (fra kr 11.900 for 10 dager) og Seychellene (fra 11.780 for 7 dager) og Royal Orchid Holidays kjører en kampanje på flybilletter til Thailand fra 5.000 kroner om du reiser mellom 17. april og 17. juni.

Messetilbud fra reiselivsmessa til for eksempel Matswani Safari Lodge i Sør-Afrika. Foto: Matswani Safari Lodge/Store Verden Foto: Matswani Safari Lodge/Store Verden
Messetilbud fra reiselivsmessa til for eksempel Matswani Safari Lodge i Sør-Afrika. Foto: Matswani Safari Lodge/Store Verden Foto: Matswani Safari Lodge/Store Verden Vis mer


Det er også en rekke gode tilbud på reiser til våre 'nye' ferieland, for eksempel får du en langweekend på hotell i Tallin fra 2.300 per person i dobbeltrom.

Kun overnatting

På de litt nordligere breddegrader er det en del gode tilbud å hente på overnattinger. En rekke danske kroer og hoteller har gått sammen om en pakke med to netter, inkludert frokost og to-retters middag til 795 dkr per pers i dobbeltrom, og Linx tilbyr 2 netter på hotell i Stockholm for 1.025 kroner per person i dobbeltrom, men dette må bestilles på internett.

Priskrigen om New York

Utsalg på flyreiser til New York er i gang, og tilbudene bare strømmer på. Det ser ut til at skal du besøke The Big Apple i vår er det smart å bestille nå, januarslunkne lommebøker til tross. Restplass.no lokker med tur/retur til under tre tusen. Selskapet er også det eneste reiseselskapet i Norge som kan skilte med prisgaranti – finner du en billigere reise etter at du har kjøpt billett hos dem får du mellomlegget tilbake. Motstandere i slaget om New York er KLM der prisene starter på 3.505 tur/retur, og med SAS betaler du 3.700.

Sol før sommeren på Mallorca? Det er mulig å finne gode tilbud nå.
Sol før sommeren på Mallorca? Det er mulig å finne gode tilbud nå. Vis mer


Norwegian slår til igjen med innenriksbilletter fra 148 kroner tur retur i januar og februar. Her er det bare å slå til nå! Og Braathens garanterer lavest pris fra Oslo til Lisboa, fra 749 en vei, ved bestilling på reiselivsmessen.

Vi har også laget en kjapp oversikt over de billigste pakketilbudene. Aller billigst er reiser til Madeira fra Oslo for 1.795 kroner. Og i følge representanter fra Madeira vi traff på reiselivsmessen, er det omkring 20 deilige grader på øya i Atlanterhavet nå.

Eksterne Lenker:
Store Verden
Ving
Royal Orchid Holidays
Magellan Tour
Linx
KLM
SAS
Norwegian
Braathens

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer