Mest familievennlig

Øyer for deg som reiser med barn og familie.

Publisert

Selv om Thailand er å regne som et ”barnevennlig” land, er det ikke alltid så lett å finne frem til de ideelle destinasjonene. Helst skal du slippe de alt for lange reisene, og så er det greit om stedet er rent, pent og ikke minst trygt. Vi har plukket ut noen øyer som burde passe for barnefamiliene.

Khao Lak

Hat Khao Lak er ikke en øy, ”Hat” betyr strand, og det er nettopp strendene her som gjør at vi synes Khao Lak er verdt å nevne. Khao Lak ligger drøye 60 kilometer nord for Phuket, men er langt roligere enn den store turistøya. Strendene i Khao Lak kan lett rangeres blant landets beste, og den omkringliggende naturen følger godt opp. Khao Lak er rolig og velholdt, bungalowene på stranden er rimelige. Har du et presserende behov for øyliv, arrangeres det dykkerkurs og dagsturer til Similan-øyene.

Ko Phi Phi – skjønnheten ved udyret

Så vakker at den må sees. Ko Phi Phi lever i et slags ’skjønnheten og udyret’ forhold til naboøya Phuket. Dagsturer er, mildest talt, meget populært. Ko Phi Phi består av to øyer, Phi Phi Don og Phi Phi Leh. Begge har status som nasjonalpark, uten at det virker å ha en innflytelse på bruk av land og sjøområder. De fleste velger å bo i Ao Ton Sai, Lo Dalam, Hat Yao eller Hat Hin Khom. Er du ute etter fest og moro kan du styre deg inn på de første to, ønsker du litt fred, ro og strandliv, velger du de siste to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer