Mest lest: Juli til desember

Høydepunkter fra andre halvår fra DinSide Reise.

Publisert
Sist oppdatert

Andre halvår har også hatt sine fargerike parader, stilige hoteller og spennende flyreportasjer. Vi fikk blant annet bli med på en av de siste turene med Concorde. Få med deg godbitene fra månedene juli til desember.

Juli

Sex, smil og sprutregnSOMMERPARADE: Navler og naken hud, miniskjørt og musikk. SommerParaden dundret gjennom Oslo. Se bildene fra den ville gatefesten.

Solkremer slaktes i testerSOL: Flere solkremer på det norske markedet beskytter ikke godt nok mot skadelige solstråler. Her ser du de trygge merkene.

August

Europas største gatefestBILDESPESIAL: Europas største karneval finner sted i London hver august. DinSide har vært der - se de dampende fra årets gatefest i Notting Hill.

Naturens eget badelandUNDERVERK: Sklier, hull og fossefall. Vann og grus har brukt tusener av år på å lage et unikt badested i Telemark. Se bildene, og få tips om andre norske naturfenomener.

September

Verdens råeste hotellerLUKSUS: Dette er stedene de rike og berømte velger å besøke. Bli med inn i luksusen på verdens 20 fremste hoteller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer