Mexico er på billigsalg

Det er i vinter du skal "færra tel Mæxico".

Riviera Maya prydes av noen av verdens vakreste strender. Det er nok av plass. Dette bildet er fra Tulum. Foto: Stine Okkelmo
Riviera Maya prydes av noen av verdens vakreste strender. Det er nok av plass. Dette bildet er fra Tulum. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mexico har slitt som turistdestinasjon etter at svineinfluensaen rammet før sommeren. Derfor har prisene falt, og dermed er det nå i vinter du skal reise til Mexico.

Når vinteren kommer her i Norge, er det sol og strand vi ønsker oss i ferien (hvis vi ikke er glade i skisport, da). Mexicos karibiske kyst, Riviera Maya på Yucatanhalvøya, er i så måte et perfekt reisemål.

Det rapporteres dessuten om at det er veldig glissent med andre turister langs den vakre kysten. Til og med i turistmagneten Cancún er det godt om plassen. Lenger sør, i paradiset Tulum, har du så og si stranda for deg selv. Og for en strand det er! Vi har vært der, og kan anbefale stedet på det varmeste. Se bilder og les mer her.

Vakre strender, kule aktiviteter

Riviera Maya er et av de vakreste stedene undertegnede har vært, og er det perfekte reisemål både for familien, kjæresteparet og vennegjengen. Hvorfor? Fordi kysten består av endeløse kritthvite palmestrender med azurblått vann. Snorklingen er fantastisk. I havet like utenfor kysten finnes verdens nest største korallrev. De helt unike cenotes, kalksteingrotter, mange av dem fylt med vann, og de fleste lukkede, kan utforskes med snorkelutstyr og dykkeutstyr. Les mer og se bilder av dem her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer