Middag på sengen

Hullete sokker er ikke tingen når du besøker disse restaurantene. Europeiske spise-ligge-konsepter sprer seg til USA.

Publisert
Sist oppdatert

Drømmer du om å innta gourmetmåltidet lett henslengt på sengekanten? På B.E.D. i New York og Miami setter du igjen skoene når du entrer sengen, og til gjengjeld får du et par slippers og menyen, presentert av pyjamas-bekledte kelnere. Hos Duvet kan du til og med få ditt eget private spise-soverom.

Mat på sengen

De amerikanske spisestedene er ikke først ute med dette konseptet. I Amsterdam har hyperspesielle Supper Club eksistert i mange år, som et må-besøke-sted for de mest trendy, der middagen serveres gjester som residerer i store senger, og der man underholdes av show og musikk. Supper Club finnes også i Roma og kjeden har planer om å åpne i San Francisco i løpet av kort tid.

B.E.D.

Mennene bak B.E.D.-konseptet er Oliver Hoyos og Dirk van Stockum. De har for sin New York restaurant blitt belønnet med hederlig omtale i magasinet Wallpaper, og kjendisene strømmer til. Navnet betyr ikke bare SENG på engelsk. Bokstavene er hentet fra første bokstav i ordene Beverage Entertainment Dining (Drikke Underholdning Matservering). B.E.D. finnes også i Miami.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer